A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Агровиробники та жителі області можуть отримати кошти від держави на землю та корів

Агровиробники та жителі області можуть отримати кошти від держави на землю та корів

Грошову підтримку від держави у цьому році можуть отримати агровиробники та жителі області, які займаються сільським господарством. 3100 грн на 1 га оброблювальної землі (до 372 000 грн); 5300 грн на 1 корову (до 530 000 грн). Для цього потрібно зареєструватися в державному агарному реєстрі www.dar.gov.ua та подати заявку на отримання коштів державного бюджету. Умови отримання коштів: - у власності та/або користуванні перебуває від 1 до 120 гектарів земель сільськогосподарського призначення; - мати у власності від 3 до 100 голів великої рогатої худоби (корів), ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства. Для отримання інформації та практичної допомоги звертайтеся до відділу агропромислового розвитку та екології Дубенської райдержадміністрації: 097-185-83-28, 050-274-50-59.

17:32 06.10.2022

Провели в останню путь героя

Провели в останню путь героя

29 вересня 2022 року мешканці Крупецької громади провели в останню путь нашого земляка, Андрія Грановського, який героїчно загинув на Харківщині захищаючи нашу державу від російських загарбників.

13:34 30.09.2022

29 вересня у Крупецькій ТГ оголошено Днем жалоби в зв'язку із вшануванням пам’яті загиблого військовослужбовця Грановського Андрія Сергійовича

29 вересня у Крупецькій ТГ оголошено Днем жалоби в зв'язку із вшануванням пам’яті загиблого військовослужбовця Грановського Андрія Сергійовича

Народився Андрій Грановський 06 квітня 1999 в с. Хотин Дубенського району Рівненської області. Навчався у Радивилівській ЗОШ № 1. Закінчив Рівненський технічний фаховий коледж НУ ВГП, отримав спеціальність електрогазозварювальника.

13:18 28.09.2022

ПЕНІТЕНЦІАРНА ПРОБАЦІЯ

ПЕНІТЕНЦІАРНА ПРОБАЦІЯ

Для засуджених, особливо тих, які тривалий час відбували покарання, адаптація до життя на волі в сучасних умовах може бути досить складною. З’являються такі труднощі, як: побутова невлаштованість, відсутність житла, значні складнощі у працевлаштуванні та ін.. Проблеми у відновленні свого соціального статусу та поверненні до нормальних умов життя призводять до того, що особи, які звільнилися з установ виконання покарань, знову стають  на кримінальний шлях, через що підвищується рівень рецидиву злочинів.

16:15 27.09.2022

Вітання з Днем дошкілля

Вітання з Днем дошкілля

В останню неділю вересня ми традиційно відзначаємо Всеукраїнський День дошкілля. Щиро вітаю працівників закладів дошкільної освіти Крупецької громади з професійним святом. Бажаю вам мирного неба, міцного здоров'я, невичерпної енергії, натхнення, нових здобутків на професійній ниві, поваги від людей, щирих та допитливих вихованців. Нехай ваше життя буде наповнене любов'ю, щастям і добробутом, в оселях панують світло і злагода, а в серцях - добро і мудрість.

10:07 25.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь