A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Програма допомоги для аграріїв

 Повідомляємо, що Міністерство аграрної політики та продовольства України запустило онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР), яка тепер відкрита для реєстрації для всіх аграріїв. Державний аграрний реєстр - це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики за технічної допомоги Європейського Союзу для ефективного і прозорого розподілу та адміністрування усіх видів підтримки для українських аграріїв, що надаються в межах державних програм, у вигляді грантів від міжнародних партнерів, а також будь-яких інших видів технічної допомоги. Агровиробники, які зареєстровані в ДАР, уже в поточному році зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів. Запуск Державного аграрного реєстру є важливим кроком на шляху підготовки України до членства в Європейському Союзі. ДАР відповідає директивам ЄС щодо програм державної підтримки сільського господарства. Окрім таких очевидних переваг, як зручність, прозорість, швидкість та підзвітність у сфері адміністрування підтримки для сільгоспвиробників, Незабаром в ДАР з’являться перші програми підтримки завдяки фінансовій допомозі Європейського Союзу, а саме програми допомоги дрібним фермерам, які вирощують сільськогосподарські культури або тримають корів.

15:20 22.08.2022

Допомагаючи ЗСУ – наближуємо нашу перемогу

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, Крупецька громада активно долучилась до збору гуманітарної допомоги ЗСУ. Гуманітарні вантажі, до збору яких долучились мешканці громади, регулярно відправлялися нашим захисникам, які тримають оборону у Харківській, Одеській, Рівненській областях. Таким чином понад 20 тонн продуктів харчування, медикаментів, речей першої необхідності, амуніції було відправлено нашим військовослужбовцям.

14:07 22.08.2022

Привітання до Міжнародного дня молоді

 Цьогоріч, у відповідності з указом Президента України від 28 липня 2021 року №-333/2021 «Про День молоді», наша держава вперше разом з усім світом святкує  Міжнародний день молоді, свято, яке було засновано Генеральною Асамблеєю ООН у 1998 році.  

11:15 12.08.2022

Житель Крупецької громади зустрів свій сторічний ювілей

Антону Семеновичу - 100! Сьогодні свій ювілейний сотий день народження відзначає житель Крупецької територіальної громади, шанований карпилівчанин Антон Табачук. Чимало випробувань випало на долю цього чоловіка: примусові роботи в Німеччині, а після повернення на батьківщину - відновлення спаленого війною обійстя... Та попри усі життєві труднощі він залишається напрочуд добрим та оптимістичним, щиро вірить в перемогу України, її світле та процвітаюче майбутнє. З нагоди ювілею іменинника привітав Крупецький сільський голова Віталій Мошкун та передав вітання від начальника Дубенської військової адміністрації Всеволод Пекарський. Щиро зичимо Антону Семеновичу міцного здоров'я, родинного благополуччя та ще багато років життя під мирним небом вільної й незалежної України. Многая літа!  

20:40 10.08.2022

Радивилівське бюро правової допомоги інформує: Встановлення факту смерті на тимчасово окупованій території України або території де ведуться бойові дії

 Державна реєстрація смерті проводиться органом державної реєстрації актів цивільного стану на підставі: документа встановленої форми про смерть, виданого закладом охорони здоров'я або судово-медичною установою;

10:17 10.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь