A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Нагороджено героя посмертно

Нагороджено героя посмертно

12 липня 2022 року начальник другого відділу Дубенського РТЦК та СП, Крупецький сільський голова, староста Ситненського старостинського округу вручили посмертно нагороду «За мужність» ІІІ ступеня рідним загиблого жителя села Ситне Биця Дмитра Святославовича. Дмитро став повним кавалером ордена «За мужність». З рідних загиблого залишились батько, матір, двоє сестер і брат. Дмитро був найстаршим серед дітей. Пам’ятаємо. Сумуємо. Герої не вмирають.

11:24 13.07.2022

Крафтові виробники можуть отримати креативний дизайн-проєкт безоплатно. Беріть участь у конкурсі

Крафтові виробники можуть отримати креативний дизайн-проєкт безоплатно. Беріть участь у конкурсі

Projector Institute разом із Мінцифрою та Дія.Бізнес оголошують конкурс для виробників крафтових продуктів харчування (мед, олії, овочі, фрукти, сири, м?ясна продукція, випічка, трави тощо) з української сировини. Виробники мають створювати та реалізовувати продукцію в Україні та проводити благодійну або соціальну діяльність під час війни. Що можна отримати: 10 проєктів із розробки айдентики 6 проєктів із моушн-дизайну 4 проєкти з розробки логотипа та пакування 5 проєктів з ілюстрації (рекламні матеріали, окремі елементи фірмового стилю, цілісна айдентика, постери, матеріали для соцмереж) Як взяти участь у конкурсі? Заповнити анкету https://bit.ly/3NSUL18 Підготувати відеопрезентацію українською мовою до 1 хв про свій бізнес, його особливість та який саме проєкт він хоче отримати. Відеопітчинг потрібно опублікувати в Instagram або Facebook із відмітками Projector Institute та Дія.Бізнес та хештегом #хочу_креатив_від_projector до 14 липня. Ми разом із Projector 30 фіналістів до 25 липня, з якими будуть співпрацювати протягом серпня-жовтня 2022 року.

17:25 08.07.2022

Усе, що потрібно для керування транспортом — на Гіді

Усе, що потрібно для керування транспортом — на Гіді

Від вас — лише ознайомитися з переліком послуг та знайти ту, яка буде потрібною. Для авто Видача посвідчення водія/водійських прав/водійського посвідчення https://cutt.ly/VLiqgTd Видача водійських прав після закінчення строку позбавлення права на керування автомобілем (зі складанням іспитів) https://cutt.ly/iLiqdgZ Видача посвідчення водія на право керування транспортними засобами у разі відкриття нижчої категорії (зі складанням іспиту) https://cutt.ly/KLiqoWa Обмін посвідчення водія/водійських прав/водійського посвідчення (без складання іспитів) https://cutt.ly/hLu6Uil Відновлення посвідчення водія https://cutt.ly/tLu6Ep6 Для трактора Видача посвідчень тракториста-машиніста https://cutt.ly/CLu65yY Видача дубліката посвідчення тракториста-машиніста замість втраченого https://cutt.ly/CLu6xkE Для перевезення небезпечного вантажу Видача свідоцтва про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі (зі складанням іспитів) https://cutt.ly/oLrlcWJ Видача свідоцтва про підготовку уповноваженого з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів (зі складанням іспитів) https://cutt.ly/HLrlsOJ Передавайте цю добірку далі, аби більше людей мало цю корисну інформацію.  

17:24 08.07.2022

Заборони, прийняті рішенням ради оборони області

Заборони, прийняті рішенням ради оборони області

Рішенням Ради оборони області на Рівненщині заборонено: продаж та запуск феєрверків, салютів і інших піротехнічних засобів. рух транспортних засобів, у конструкції яких є система випуску відпрацьованих газів з прямотоком та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач (рух автомобілів та мотоциклів без глушників). полювання в межах Рівненщини Причина заборони, я думаю, зрозуміла. Сьогодні час захищати країну, а не отримувати "задоволення" в лісі та під час гучних  вечірок. Хто хоче постріляти, запрошую до лав ЗСУ. Заборона діятиме до скасування режиму воєнного стану.  

17:09 08.07.2022

Щодо реалізації паливної деревини в Дубенському районі

Щодо реалізації паливної деревини в Дубенському районі

Друзі! В умовах воєнного стану опалювальний сезон цьогоріч може стати чи не найскладнішим за роки незалежності. Про це сьогодні спілкувались на нараді з головами територіальних громад району. Присутні керівники лісогосподарських підприємств району запевнили, що деревини для опалення на Дубенщині достатньо. Тому звертайтесь до ДП «Дубенський лісгосп», ССВК «Лісовик» та ССВК «Радивилівський лісгосп». Контакти додаються на фото. Готуйте сани влітку, аби взимку в наших домівках було тепло та затишно. Голова Дубенської РВА                                            Всеволод ПЕКАРСЬКИЙ  

17:01 08.07.2022

Гранти для сільгосптоваровиробників

Гранти для сільгосптоваровиробників

01.07.2022 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738 "Деякі питання надання грандів бізнесу" якою затверджені Порядки, зокрема: Порядок надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства; Порядок надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

12:53 07.07.2022

4 липня - День національної поліції України

4 липня - День національної поліції України

Згідно з Указом Президента України № 97/2018 від 4 квітня 2018 року "Про внесення зміни до Указу Президента України від 9 грудня 2015 року № 693", тепер День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня. Україна - держава, в якій повага до думки та запитам суспільства, є один з фундаментальних пріоритетів. На нову Національну поліцію в значній мірі покладені надії, що у виконанні своїх обов’язків вона буде стійка в нетерпимості до процесів корупції, прозоріша і проста, справедлива, ефективна і відкрита для українського суспільства. У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто бере участь в якісній роботі Національної поліції України! Бажаємо їм високих професійних досягнень! Широкої громадської поваги та успіхів в роботі!

10:49 04.07.2022

Радивилівське бюро правової допомоги інформує щодо захисту прав дітей

Радивилівське бюро правової допомоги інформує щодо захисту прав дітей

Виховання та спілкування з дитиною є одним з найчастіших питань з якими звертаються громадяни. Особливо гостро це відчувається коли шлюб із подружжям розірвано і дитина залишається з кимось одним із батьків.

10:43 04.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь