Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Декларацію з плати за землю буде оновлено

Декларацію з плати за землю буде оновлено

Декларацію з плати за землю буде оновлено Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що ДПС України листом від 13.12.2021 р. №27482/7/99-00-04-01-02-07 з метою забезпечення ефективного податкового адміністрування плати за землю надала інформацію щодо суттєвих змін в системі державного регулювання земельних відносин.

16:14 21.12.2021

Крупецька територіальна громада розробить стратегію розвитку громади спільно із «U-LEAD з Європою»

Крупецька територіальна громада розробить стратегію розвитку громади спільно із «U-LEAD з Європою»

Крупецька територіальна громада розробить стратегію розвитку громади спільно із «U-LEAD з Європою»       Крупецька громада увійшла до списку 6 переможців з Рівненської області в конкурсі відбору громад, які отримають експертну підтримку від Програми «U-LEAD з Європою» в питаннях розробки стратегії розвитку громади.     15 грудня 2021 року відбувся перший навчальний онлайн семінар в рамках Програми на тему «Комунікація та партисипаторні механізми для представників територіальних громад, відібраних для підтримки розробки стратегій місцевого розвитку». Спікерами на заході були Андрій Кучуран, експерт з питань комунікації та залучення «U-LEAD з Європою», Галина Хрущак, керівниця Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Львівській області.     Робота над створенням стратегії розвитку триватиме до кінця жовтня 2022 року.     Участь у даній Програмі дасть можливість Крупецькій громаді створити справді дієвий стратегічний документ розвитку за підтримки кращих експертів у галузі стратегічного планування.     Додатково повідомляємо, що Крупецька громада у 2021 році за підтримки «U-LEAD з Європою» створила Центр надання адміністративних послуг.

14:55 17.12.2021

Одноразове добровільне декларування: термін сплати збору

Одноразове добровільне декларування: термін сплати збору

Одноразове добровільне декларування: термін сплати збору Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що відповідно до пункту 12 підрозділу 9 прим. 4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – збір) здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація).

10:56 17.12.2021

Ставки єдиного податку для ФОПів

Ставки єдиного податку для ФОПів

Ставки єдиного податку для ФОПів Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що ставки єдиного податку встановлюються сільськими, селищними, міськими радами або радами об’єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, для фізичних осіб – підприємців, які здійснюють господарську діяльність, залежно від виду господарської діяльності, з розрахунку на календарний місяць:

10:55 17.12.2021

Відмова у реєстрації ПРРО

Відмова у реєстрації ПРРО

Відмова у реєстрації ПРРО Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що відмова у реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій формується у випадках, якщо:

16:36 18.11.2021

Щодо строків сплати єдиного соціального внеску та передбаченої законом відповідальності за несвоєчасність сплати даного внеску

Щодо строків сплати єдиного соціального внеску та передбаченої законом відповідальності за несвоєчасність сплати даного внеску

Щодо строків сплати єдиного соціального внеску та передбаченої законом відповідальності за несвоєчасність сплати даного внеску Фахівці Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформують, що відповідно до п. 5 ст. 8. Закону України від 08.07.2010 № 2464-VI "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" єдиний внесок для фізичних осіб - підприємців, в тому числі тих, які обрали спрощену систему оподаткування, осіб, які провадять незалежну професійну діяльність та членів фермерських господарств складає 22 відсотки до бази нарахування єдиного внеску.

16:36 18.11.2021

Операції, які платники ПДВ оподатковують за ставкою 7 відсотків

Операції, які платники ПДВ оподатковують за ставкою 7 відсотків

Операції, які платники ПДВ оподатковують за ставкою 7 відсотків Дубенський відділ камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що Податковим кодексом України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – Кодекс) встановлено знижену ставку податку на додану вартість у розмірі 7 відсотків до операцій з постачання ряду товарів та послуг.

10:37 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь