A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Грантові програми для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання

Грантові програми для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання

Уряд запускає грантові програми для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Українці зможуть отримати: мікрогранти для створення власного бізнесу; гранти для розвитку переробного підприємства; державне фінансування закладки саду; кошти для розвитку тепличного господарства; грант на реалізацію стартапу, у тому числі в сфері ІТ; кошти на навчання ІТ-спеціальностям.   

17:13 02.07.2022

Профілактика гострих кишкових інфекцій рятує життя

Профілактика гострих кишкових інфекцій рятує життя

У літній період частішають випадки спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь. Підвищена температура навколишнього середовища сприяє поширенню збудників, які викликають захворювання на кишкові інфекції такі як сальмонела, кишкова паличка, ротавіруси тощо.

12:56 01.07.2022

Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг

Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг

Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг Цієї цифри Гід досяг за рік роботи. Сьогодні на Гіді доступна інформація про понад 2200 держпослуг — про місце, терміни, вартість, результати їх отримання, а також необхідні документи та спосіб оскарження в разі потреби. Усі сервіси систематизовані за 18 категоріями й за 37 життєвими подіями та ситуаціями: Соціальний захист https://bit.ly/3NoXEGs Захист громадян під час війни https://bit.ly/3I1fr5F Громадянство та міграція https://bit.ly/3nkxQ3U Будівництво та нерухомість https://bit.ly/3by6epq Транспорт https://bit.ly/39V65Mc Сільське господарство https://bit.ly/3xZuurN Безпека життєдіяльності https://bit.ly/3QUgwjY Інтелектуальна власність https://bit.ly/3u79zlM Земля та екологія https://bit.ly/3QN84mr Зовнішньоекономічна діяльність https://bit.ly/3y0dlhE Захист та охорона https://bit.ly/3OLlQUy Діяльність бізнесу та громадських формувань https://bit.ly/3ODNing Професійна діяльність https://bit.ly/39XwRn9 Виробництво та обіг окремих видів продукції https://bit.ly/3u53G8A Інформатизація, космос та електронні довірчі послуги https://bit.ly/3OqLgHA Фінанси та податки https://bit.ly/3nh08fB Паливно-енергетичний комплекс та водопостачання https://bit.ly/3OvCpVa Освіта, спорт та туризм, культура та релігія https://bit.ly/39QPlG1 Користуйтеся та розповідайте тим, кому це потрібно.  

14:32 29.06.2022

ПРО ПОЖЕЖНУ БЕЗПЕКУ В ПЕРІОД ЗБИРАННЯ ВРОЖАЮ

ПРО ПОЖЕЖНУ БЕЗПЕКУ В ПЕРІОД ЗБИРАННЯ ВРОЖАЮ

Для хліборобів настав найважливіший період - збирання врожаю. Жнива є причиною особливої турботи для хліборобів, бо через чиюсь прикру недбалість усе, що виростили люди, може бути втраченим.

15:58 24.06.2022

ЯК УБЕРЕГТИ ВРОЖАЙ ВІД НИЩІВНОЇ ПОЖЕЖІ?

ЯК УБЕРЕГТИ ВРОЖАЙ ВІД НИЩІВНОЇ ПОЖЕЖІ?

Влітку актуальною стає проблема збереження врожаю від виникнення пожеж. У цей час найменша необережність із вогнем у хлібних масивах – кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, спалювання сухої рослинності – може призвести до загорання, внаслідок якого цілі гектари посівів здатні перетворитися на попіл. Згідно зі статистикою, основними причинами виникнення загорань під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації машин та агрегатів, а також випалювання стерні. Задля уникнення загорань на полях, Дубенське РУ ГУ ДСНС України у Рівненській області нагадує основні правила пожежної безпеки при збиранні врожаю.  Насамперед до збору сільськогосподарських культур слід ретельно підготуватися. Для цього у всій зернозбиральній техніці, агрегатах та автомобілях необхідно відрегулювати системи живлення, змащення, охолодження й запалювання. Техніку слід оснастити справними іскрогасниками та обладнати первинними засобами пожежогасіння (комбайни й трактори – двома вогнегасниками, двома штиковими лопатами, двома мітлами; автомобілі – вогнегасником і штиковою лопатою). Трактористи, комбайнери, їхні помічники та інші особи, залучені до збирання врожаю, зобов’язані пройти протипожежний інструктаж.

12:41 24.06.2022

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

Німецько-радянська війна, яка стала складником Другої світової війни, тривала від 22 червня 1941 року до 8 травня 1945 року. ЇЇ бої стали одними з наймасштабніших у воєнній історії ХХ століття. Офіційно повідомляють, що війна забрала життя кожного п’ятого українця.

09:13 22.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь