A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Збір гуманітарної допомоги продовжується. Кожен з нас може допомогти

Шановні мешканці Крупецької громади! Продовжуємо збір продуктів довготривалого зберігання для передачі у регіони, які постраждали від активних бойових дій, а також нашим захисникам, які тримають оборону на сході і півдні країни. Окрім цього, просимо долучитися до збору коштів на дизпаливо для заправки автомобіля, який доправлятиме гуманітарну допомогу. Збір допомоги проводиться у адмінприміщенні сільської ради, в с. Крупець по вул. Довга, 68 та в старостинських округах. Дякуємо за розуміння та підтримку. З нами перемога! Слава Україні!    

18:56 05.05.2022

ЧЕРГОВИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ З КРУПЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИБУВ НА ХАРКІВЩИНУ

7 тонн продуктів харчування, ліків, засобів особистої гігєни та постільної білизни доставлено для захисників та жителів харківщини. Дякуємо усім причетним до справи здійснення гуманітарних місій. Збір гуманітарної допомоги продовжується. З питань надання гуманітарної допомоги або отримання домоги для ВПО просимо звертатися у Крупецьку сільську раду с.Крупець, вул.Довга, 68 та у старостинські округи Крупецької територіальної громади. Крупецька ТГ З молитвою про мир

18:53 05.05.2022

Сарненчанин проведе за ґратами 12 років за державну зраду

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Рівненської обласної прокуратури жителя міста Сарни засуджено за державну зраду та незаконне придбання і зберігання боєприпасів. Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів, на основі яких у суді прокурором доведено, що чоловік, сповідуючи проросійські погляди, ще до початку широкомасштабного вторгнення окупантів встановив зв'язок з представником спецслужби РФ, а вже після – збирав і передавав йому дані про шляхи переміщення техніки ЗСУ та місця розташування військових частин. Зокрема, на вимогу своїх кураторів сарненчанин 24.02.2022 зібрав і надав інформацію про рух військової техніки Збройних Сил України, що рухалась із м. Сарни, а вже 25.02.2022 повідомив про виявлену ним техніку та озброєння на території однієї із військових частин ЗСУ. Цю інформацію ворог міг використати для подальшого нанесення ракетних ударів по цих об’єктах. Крім того, чоловік виявляв бажання і готовність очолити окупаційні органи у випадку захоплення росіянами території Рівненської області. Під час обшуків у нього також вилучили 4 боєкомплекти набоїв, та дві гранати РГД-5 із запалом до них, які він придбав та зберігав без передбаченого законом дозволу. Виявити злочинця вдалось завдяки тривалій та скоординованій роботі обласної прокуратури та Управління СБ України в Рівненській області, які і проводили досудове розслідування. У суді обвинувачений свою вину визнав. 5 травня вироком Сарненського суду чоловіка засуджено до 12 років ув’язнення.  

16:59 05.05.2022

Провели у останню путь воїна-земляка

04 травня Крупецька громада прощалася із захисником України Юрієм Полтавцевим, який героїчно загинув від рук російських окупантів. Полтавцев Юрій Михайлович, народився 04 травня 1978 року в м. Дубно. Після здобуття середньої освіти закінчив школу міліції в м. Київ. Проживав в м. Харків, працював на заводі ім. Малишева заступником директора служби безпеки. На початку війни вступив добровольцем в ряди територіальної оборони, у військовому званні сержанта. 30 квітня 2022 року, виводячи військовий підрозділ з оточення, героїчно загинув на Харківщині. Схиляємо голови у шані та безмежній подяці перед загиблим героєм. Висловлюємо щирі співчуття мамі, рідним і близьким покійного. Герої не вмирають!  

13:09 05.05.2022

У страшній ДТП біля села Ситне Крупецької територіальної громади загинули 26 осіб

У масштабній автоаварії у Рівненській області 3 травня загинули 26 осіб, анкетні дані трьох осіб поки не встановлені, повідомляє Національна поліція. Джерело: Національна поліція у Рівненській області Деталі: Поліцейські, рятувальники, судові експерти СМЕ та НДЕКЦ завершують огляд місця події, ідентифіковують загиблих, утім анкетні дані трьох осіб поки не встановлені. Наразі відомо: водій автомобіля "Mercedes-Benz Vito", який спричинив ДТП, здійснював маневр обгону іншого транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом; особа загиблого кермувальника мікроавтобуса поки не встановлена; на момент ДТП у салоні автобуса "Setra", який прямував до Польщі, перебувало 34 пасажири та один водій. З’ясувалося, що іще один пасажир мав сідати у м. Броди, а другий водій — у Львові; всього у ДТП загинуло 26 осіб: 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуса та автобуса); травмувалося 12 осіб: 11 – пасажирів автобуса та водій бензовозу; усі пасажири – віком від 17-ти до 69-ти років. Наймолодшому 12 травня мало виповнитися 18 років; всі учасники ДТП із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей. Рідні можуть отримати інформацію про учасників аварії у поліцейських за номером 067 675 42 92. На місці події відбувається зачистка дорожнього покриття. Рух на цій ділянці повністю відновлено. Триває досудове розслідування за частиною 3 статті 286 КК України.      

10:48 04.05.2022

ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ З КРУПЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО НА ХАРКІВЩИНУ

Черговий вантаж гуманітарної допомоги відправлено з Крупецької громади на Харківщину. Вантаж містить 7 тонн гуманітарної допомоги: продукти харчування, медикаменти, засоби особистої гігієни, постільна білизна. Збір гуманітарної допомоги, продуктів харчування продовжується. З питань надання або отримання гуманітарної допомоги для ВПО звертатись в Крупецьку сільську раду с.Крупець вул.Довга 68 або в старостинські округи.        

17:36 03.05.2022

27 квітня 2022 року - в Крупецькій територіальній громаді день жалоби

Сьогодні Крупецька громада попрощалася із загиблим земляком, військовослужбовцем ЗСУ Лемещуком Володимиром Володимировичем. Володимир Лемещук народився 10 травня 1998 року у с. Гайки-Ситенські. Навчався у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, по закінченню якої вступив на військову службу в Збройні сили України. Капітан, командир механізованої роти Володимир Лемещук загинув 20 квітня у боях біля населеного пункту Попасна на Луганщині. У полеглого захисника залишились дружина, троє дітей, батьки. Згідно розпорядження Крупецького сільського голови, з метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця під час війни Росії проти України, жителя села Гайки-Ситенські Лемещука Володимира Володимировича, що загинув, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, на території Крупецької сільської територіальної громади 27 квітня 2022 року оголошено Днем жалоби.                    

15:42 27.04.2022

Вітання мешканців Крупецької громади із Великоднем від Крупецького сільського голови

  Від щирого серця вітаю усіх мешканців Крупецької територіальної громади, внутрішньо переміщених громадян, які прибули до нас із районів ведення бойових дій, із світлим святом Христового Воскресіння.

08:27 24.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь