A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

В СЕЛІ СИТНЕ ПОХОВАЛИ ЗАГИБЛОГО ЗЕМЛЯКА

В СЕЛІ СИТНЕ ПОХОВАЛИ ЗАГИБЛОГО ЗЕМЛЯКА

     Сьогодні, 16 травня в селі Ситне поховали загиблого військовослужбовця Биця Дмитра Святославовича. Дмитро Биць народився 26 червня 2001 року.      У 2020 році закінчив Чортківський державний медичний коледж. Був призваний до лав ЗСУ 26 жовтня 2020 року. Проходив службу за контрактом, мав спеціальність військовий медик. З перших днів російського вторгнення в Україну захищав нашу землю від окупантів. Брав участь у гуманітарних місіях, доставляв гуманітарні вантажі, допомагав евакуйовувати місцевих мешканців з районів бойових дій. Загинув 07 травня 2022 року в Білогорівці Луганської області в результаті авіаудару.      Залишились батько, матір, двоє сестер і брат. Дмитро був найстаршим серед дітей.      Згідно розпорядження Крупецького сільського голови, з метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця під час війни Росії проти України, Биця Дмитра Святославовича, жителя села Ситне, на території Крупецької сільської територіальної громади 16 травня 2022 року оголошено Днем жалоби.      Схиляємо голови у шані та безмежній подяці перед загиблим героєм.      Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійного.      Герої не вмирають!  

16:38 16.05.2022

16 ТРАВНЯ 2022 РОКУ В КРУПЕЦЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ОГОЛОШЕНО ДНЕМ ЖАЛОБИ

16 ТРАВНЯ 2022 РОКУ В КРУПЕЦЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ОГОЛОШЕНО ДНЕМ ЖАЛОБИ

Згідно розпорядження Крупецького сільського голови, з метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця під час війни Росії проти України, Биця Дмитра Святославовича, жителя села Ситне, на території Крупецької сільської територіальної громади 16 травня 2022 року оголошено Днем жалоби. Похорон героя відбудеться сьогодні, 16.05.2022 в селі Ситне. Дмитро загинув від авіаудару в селі Білогорівка Луганської області.  

12:29 16.05.2022

15 травня у нашій державі  вшановується пам'ять жертв політичних репресій

15 травня у нашій державі вшановується пам'ять жертв політичних репресій

День пам'яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. Відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму.

06:11 15.05.2022

КРУПЕЦЬКОЮ ГРОМАДОЮ ВІДПРАВЛЕНО ЧЕРГОВИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ НА ХАРКІВЩИНУ

КРУПЕЦЬКОЮ ГРОМАДОЮ ВІДПРАВЛЕНО ЧЕРГОВИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ НА ХАРКІВЩИНУ

Черговий гуманітарний вантаж від Крупецької громади відправлено на харківщину. Вантаж містить 7 тонн гуманітарної допомоги: продукти харчування, медикаменти, засоби особистої гігієни, постільна білизна.

15:59 11.05.2022

Щодо створення добровільних формувань цивільного захисту

Щодо створення добровільних формувань цивільного захисту

На підставі статті 27 Кодексу цивільного захисту України, Положення про добровільні формування цивільного захисту, з метою проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, на території Крупецької територіальної громади опрацьовується питання створення добровільного формування цивільного захисту для проведення допоміжних робіт з ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, пов'язаних із проведенням воєнних дій та збройною агресією російської федерації проти України.

12:50 11.05.2022

8 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення

8 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення

День пам’яті та примирення – свято і світле, і сумне одночасно. Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, хто загинув на фронтах, в окопах, і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

23:17 07.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь