A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Наглядова пробація

Наглядова пробація — це здійснення наглядових та соціально-виховних заходів щодо осіб, засуджених до покарань у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт; осіб, яким покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк замінено покаранням у виді громадських робіт або виправних робіт; осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, звільнених від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років, а також направлення засуджених до обмеження волі для відбування покарання до виправних центрів.

15:06 23.01.2024

Другий етап міжнародної спецоперації: Нацполіція спільно з чеськими правоохоронцями затримала учасників злочинної організації

Зловмисники створили мережу фішингових «сall-центрів» на території столиці і ошукали десятки іноземців на майже 2 млн чеських крон, що в еквіваленті складає майже 3 млн грн. У результаті другого етапу міжнародної спецоперації правоохоронці затримали одного з організаторів та вісьмох учасників угруповання.

14:28 23.01.2024

Про введення з 1 січня 2024 року нової нормативно-грошової оцінки землі по Крупецькій ТГ

Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до ст. 270 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктами оподаткування земельним податком є земельні ділянки, які перебувають у власності; земельні частки (паї), які перебувають у власності; земельні ділянки державної та комунальної власності, які перебувають у володінні на праві постійного користування.

11:43 23.01.2024

20 січня відзначається День вшанування пам’яті Кіборгів - захисників донецького аеропорту

Спільним Наказом Міністра оборони та Головнокомандувача Збройних Сил України 20 січня установлено як День вшанування пам’яті Кіборгів - мужніх, стійких і нескорених захисників донецького аеропорту.

09:00 20.01.2024

В Теслугівському старостинському окрузі вшанували пам'ять Любомира Бондарця, який загинув 9 січня 2023 року

«Герої  назавжди залишаться в наших серцях і пам'яті». Учнівський та педагогічний колектив, а також жителі Теслугівського старостинського округу вшанували пам’ять нашого Героя - Бондарця Любомира Васильовича, який загинув 9 січня 2023 року при виконанні службового обов’язку, поліг у бою за Україну в місті Соледар на Донечинні. В Теслугівському ліцеї, в якому навчався герой, відбулася лінійка-реквієм присвячена річниці загибелі «Герої  назавжди залишаться в наших серцях і пам'яті».   Любомир був добрий, веселий, щирий.  Герой мав багато друзів, адже до кожного знаходив підхід, кожного міг розвеселити та підняти настрій. Захоплювався мисливством та рибальством. Мріяв, що повернеться з війни, та мав багато планів... Але не судилося. Життя  його обірвалося на 32 році життя. Таким він був, таким він є, таким він залишиться навіки. Спочивай наш Герою! Твій подвиг не буде забутим! Шануємо і пам'ятаємо! Слава Україні! Вічна пам’ять ГЕРОЮ! Царство Небесне!

19:12 12.01.2024

Кіловат - теж донат

Друзі, сьогодні електроенергія - це ресурс. І вона має працювати на розвиток.

15:36 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь