A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

До відома аграріїв Дубенщини. Заявки на отримання добрив за програмою USAID АГРО_карбамід під ярі зернові та олійні культури в сезоні 2024 року ПОГОДЖЕНО!

До відома аграріїв Дубенщини Заявки на отримання добрив за програмою USAID АГРО_карбамід під ярі зернові та олійні культури в сезоні 2024 року ПОГОДЖЕНО. В заявці змінено статус із погоджених заявок основного списку у ДАРі на «Затверджено». Перевірити статус можна в особистому кабінеті заявника. На Рівненщині видачу добрив розпочато з 4 грудня. Для отримання карбаміду затвердженим отримувачам необхідно підключитися в телеграм за посиланням: https://t.me/the_agro_bot. Підключення до телеграм боту за заявками буде відбуватися по мірі наповнення складу в області. Наголошуємо, що в подальшому на отримання даних видів підтримки буде впливати стан подачі звітності, зокрема актів використання  добрив у межах попередніх програм. Нагадуємо, що аграріям необхідно подати акти використання нітроамофоски до 01 січня 2024 року в телеграм за посиланням: https://t.me/the_agro_bot.

12:56 08.12.2023

В Крупці відбулось відкриття резиденції Святого Миколая

5 грудня у Крупецькій територіальній громаді відбулося відкриття резиденції Святого Миколая. З вітальним словом виступив голова громади Віталій Мошкун, а історію про Чудотворця розповів протоієрей Ігор Данилюк. В ході свята виступали учасники гуртків ЦДЮТ "Креатив", а благодійну ярмарку організували працівники культури. Святкову атмосферу заходу створювали молоді і активні ведучі-ангели - Богуславська Юлія, Мирончук Софія, Чалик Таїсія та Левчук Олександра. Маленькі гості свята мали можливість зустрітися із Святим Миколаєм, пограти з ним в ігри, розказати вірші та отримати подарунки. На благодійному ярмарку було зібрано 5852 грн та 2 євро на потреби ЗСУ. Організаторами дійства були директор ЦДЮТ "Креатив" Тетяна Матюшок та директор КЗ "Центр культурних послуг" Наталія Мазепа. Щиро дякуємо закладам освіти за створені новорічні фігури, які прикрашають центр села Крупець та слугуватимуть фотозоною на період новорічно-різдвяних свят.

16:05 07.12.2023

Акція "16 днів проти насильства". Психологічне насильство

Психологічне насильство – один із найпоширеніших видів домашнього насильства, який може проявлятися у будь-яких стосунках. Зазвичай, це відбувається коли одна людина намагається самоствердитися за рахунок іншої людини або ж повністю взяти її життя під свій контроль. Приниження, постійні образи, погрози та навіть шантаж – це далеко не повний перелік методів, які використовуються кривдниками у власних інтересах. Постраждали або стали свідком психологічного насильства? Не мовчіть!  Телефонуйте за номером 102 та викликайте поліцію. Психологічне насильство – це не ОК! У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства. Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!

15:31 07.12.2023

Акція «16 днів проти насильства». Сексуальне насильство

У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Якщо Ви постраждали від сексуального насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!

15:24 07.12.2023

Вітання Крупецького сільського голови з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні

Шановні депутати, члени виконкому, працівники Крупецької сільської ради! Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування! Робота в органах місцевого самоврядування нелегка, а в період війни часто понаднормова. Однак незважаючи на труднощі ми працюємо для громади, забезпечуючи потреби населення, надаючи якісні адміністративні та соціальні послуги, приймаючи важливі рішення. Тож сьогодні  дякую  депутатам, працівникам, членам виконкому, які демонструють відданість справі, професіоналізм, відповідальність. Бажаю усім міцного здоров'я, мирного неба, взаєморозуміння та взаємоповаги, впевненості у завтрашньому дні, згуртованості у подоланні викликів сьогодення. Тримаймося разом та продовжуймо працювати на благо  громади та для наближення нашої Перемоги. З повагою, Крупецький сільський голова        Віталій МОШКУН

10:03 07.12.2023

Учень 8 класу Срібненської гімназії Семеренко Назарій здобув І місце у Всеукраїнській олімпіаді

Підведено підсумки районного етапу олімпіади з інформатики Олімпіада проходила у дистанційному форматі  з використанням системи «Eolymp». Результати виконаних учнівських завдань оцінювались системою.

14:33 06.12.2023

Вітаємо переможців районного етапу олімпіади з інформатики

Підведено підсумки районного етапу олімпіади з інформатики. Він проходив дистанційно, з використанням системи Eolymp. Результати виконаних завдань оцінювались системою. Враховуючи оприлюднені результати та роботу журі, знайомимо з переможцями:   ІІ місце Матвій Мамчур, учень Крупецького ліцею, 8 клас   ІІІ місце Анастасія Труш, учениця Крупецького ліцею, 9 клас Дмитро Розгон, учень Крупецького ліцею, 10 клас Матвій Петролюк, учень Крупецького ліцею, 11 клас

12:22 06.12.2023

Чергова перемога в конкурсі у скарбничку Крупецької громади!

Ще одна вагома перемога у скарбничку Крупецької громади! Клопітка праця, творчість та креативність - це запорука успіху. Це вчергове довела учениця  учениця 5 класу Ситненського ліцею,  Матюшок Яна, яка здобула ІІ місце у ІІІ (обласному) етапі ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Особлива подяка її наставнику вчителю Вищої категорії Ярощук Оксані Дмитрівні. Бажаємо гідно представити нашу громаду на Всеукраїнському етапі конкурсу. Успіхів та подальших перемог і звершень!!!🏆  

12:05 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь