A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Пом'янімо воїна-захисника Олександра Мошкуна

1 лютого 2024 року виповнюється 40 днів від дати смерті воїна Олександра Мошкуна 1974 року народження, який передчасно помер 24 грудня 2023 року при виконанні військового обов'язку. Просимо жителів громади пом'янути померлого воїна-земляка і помолитись за упокій його душі.  

19:24 30.01.2024

Мешканці Хотинського старостинського округу зібрали допомогу для захисників, які дислокуються на Рівненщині

Мешканці Хотинського старостинського округу зібрали чергову гуманітарну допомогу для наших захисників, які дслокуються на Рівненщині, зокрема зібрано 300 кг картоплі, також парафіяни Свято Покровської церкви УПЦ зібрали близько 150 кг  консервації, печива, олії, цукерок,круп, яблук.

12:12 29.01.2024

Проведено І етап Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч"у Срібненській гімназії з баскетболу серед дівчат 7-9класів

І етап Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч"у Срібненській гімназії з баскетболу серед дівчат 7-9класів. #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #sclua #Срібненська_гімназія

10:47 29.01.2024

Жителями Теслугівського старостинського округу відправлено чергорву патію допомоги для захисників

Відправлено чергову партію допомоги захисникам, яку зібрали жителі Теслугівського старостинського округу. Партія допомоги, яку відправили у ГО "Слава", включає печиво, пироги, сітки, вареники, голубці, грілки та інше.

10:10 29.01.2024

26 січня мешканці Хотинського старостинського кругу відправили у ГО "Слава" чергову партію допомоги для наших захисників

Мешканці Хотинського старостинського округу продовжують підтримувати наших захисників. 26 січня у ГО "Слава" було передано продукти з сіл Хотин та Полуничне: картоплю, моркву, столовий буряк, сало, смалець, крупи, тушкованку, пироги, маккаву, цибулю, часник, ковдри (всього біля 600 кг). Гуманітарна допомога буде передана нашим воїнам, які тримають оборону на Донецькому напрямку.

13:13 27.01.2024

Голокост - ніколи знову! 27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту.

27 січня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили один з найбільших нацистських таборів смерті - Аушвіц-Біркенау. Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала знищення народів і груп, які нацисти вважали загрозою або неповноцінними. Близько 1,5 мільйона з них були з України. Голокост, який призвів до знищення однієї третини євреїв, а також багатьох представників інших національностей є уособленням ненависті, фанатизму та расизму, що назавжди буде пересторогою для світової спільноти. Сьогодні, під час війни Росії проти України, ми знову бачимо злочини геноциду, які чинять окупанти проти нашого народу. Запобігти повторенню геноцидів можливо лише  завдяки згуртованості міжнародних інституцій з метою недопущення порушень прав людини авторитарними режимами та злочинної людиноненависницької ідеології. Організатори і виконавці подібних злочинів сьогодні мають бути справедливо покарані. Пам'ятаючи про Голокост, зробивши правильні висновки з цієї жахливої сторінки в історії людства,  ми зможемо захистити наш народ та не допустити повторення геноцидів у майбутньому.

13:12 27.01.2024

26.01.2024, у ГО "СЛАВА" М.РАДИВИЛІВ відправлено чергову партію допомоги від жителів Рідківського старостинського округу Крупецької сільської ради.

26.01.2024, відправлено у ГО "СЛАВА" М.РАДИВИЛІВ чергову партію допомоги від жителів Рідківського старостинського округу Крупецької сільської ради. Завдяки зусиллям ВСІХ ДОЛУЧЕНИХ до благодійності, було зібрано випічки, смаколиків, пиріжків, вареників, закруток, яблук свіжих та сушених, цибулі, часнику, картоплі, моркви, шкарпеток, цукерок, пончиків, вергунів, окопних свічок, оберегів, тушкованок СТІЛЬКИ!!!!, що цього разу ми для перевезення залучили дві автівки!!!!! Щира подяка за активність, за любов до України, за щиру підтримку для ЗСУ!!!! Нехай Господь віддячить Вам сторицею за щедрість душі, за відкритість та доброзичливість!!! Особливий подарунок - оберіг в авто командира виготовили учні та вчителі Митницької гімназії!!!!! СЛАВА БОГУ ЗА МИЛОСТІ ТА ЩЕДРОТИ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!! СЛАВА ЗСУ!!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!!

11:20 27.01.2024

В рамках проведення Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч" у Срібненській гімназії відбувся перший етап з баскетболу серед юнаків 8-9класів

В рамках проведення Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч" у Срібненській гімназії відбувся перший етап з баскетболу серед юнаків 8-9класів.

11:31 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь