A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Досудова доповідь – справедливе рішення суду

Одним із завдань пробації є підготовка досудових доповідей щодо обвинувачених.  Закон України «Про пробацію» визначає, що досудова доповідь - це письмова інформація для суду, що характеризує обвинуваченого з метою прийняття судом рішення про міру його відповідальності.

10:35 19.12.2023

Вітаємо переможців ІІ районного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

Щирі вітання переможцям ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови та їх вчителям-наставникам: Долі Вероніці, учениці 9 класу Крупецького ліцею, (диплом ІІ ступеня), вчитель Мамчур Т.В. Бречко Анастасії, учениці 8 класу Ситненського ліцею (диплом ІІІ ступеня), вчитель Таламонюк Л.Д. Веісу Маріосу-Дмитру, учню 11 класу Довгалівського ліцею, (диплом ІІІ ступеня), вчитель Павлюк-Калаур Л. М. Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Крупецької сільської ради

20:13 18.12.2023

Вітаємо переможців в районному етапі Всеукраїнської олімпіади з інформаційних техрологій

16 грудня 65 старшокласників закладів освіти Дубенщини демонстрували свої знання у районному етапі олімпіади з інформаційних технологій. Щирі вітання переможцям, призерам та їх наставникам: Марія Решетило, 9 клас, І місце, Крупецький ліцей, вчитель Решетило Надія Ігорівна Олег Пахай, 10 клас, ІІ місце, Крупецький ліцей, вчитель Решетило Надія Ігорівна Вікторія Гулійчук, 11 клас, ІІ місце, Крупецький ліцей, вчитель Решетило Надія Ігорівна Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Крупецької сільської ради

19:04 18.12.2023

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні ми традиційно відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця жахлива катастрофа забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології України та Європи.

10:16 14.12.2023

10.12.2023 року на стадіоні Крупецького ліцею пройшов культурно-масовий захід на підтримку ЗСУ

10.12.2023 року на стадіоні Крупецького ліцею пройшов культурно-масовий захід на підтримку ЗСУ. В програмі заходу відбулося: - катання на санчатах, конях, поні - смакування домашньою кухнею - концертна програма - благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Організатор заходу: ГО "СЛАВА". Співорганізатори: КЗ "Центр культурних послуг" Крупецької СР, ЦДЮТ "Креатив". На потреби ЗСУ зібрано 26430 грн.  

15:54 12.12.2023

Вітання Крупецького сілського голови із Днем Сухопутних військ України

 З Днем сухопутних військ України! Щороку 12 грудня ми відзначаємо День Сухопутних військ України, в який вшановуємо механізовані, танкові, ракетні та десантні війська, артилерію та інших військові підрозділи, які ведуть наземні операції. Воїни Сухопутних військ становлять найчисленніший підрозділ ЗСУ. Під час повномасштабної війни наші захисники воюють у надзвичайно важких умовах та у безпосередній близькості до ворога. На жаль найбільші втрати у протистоянні з російським агресором несуть саме Сухопутні війська Збройних Сил України. Вічна слава і шана загиблим героям! Щиро дякую усім воїнам Сухопутних військ Збройних Сил України за захист і оборону нашої держави, відвагу, героїзм та самопожертву. Бажаю вам та вашим родинам мирного неба над головою, міцного здоров'я, душевного спокою та рівноваги, нових звершень в ім’я зміцнення обороноздатності України та наближення нашої Перемоги!   З повагою Крупецький сільський голова                                          Віталій МОШКУН

09:25 12.12.2023

Вітаємо Труш Анастасію із здобуттям ІІІ місця в районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології!

Підведено підсумки районного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. У ній демонстрували свої знання 88 учнів 8-11 класів закладів освіти Дубенщини. Вітаємо Труш Анастасію, ученицю 9 класу Крупецького ліцею із здобуттям ІІІ місця. Вчитель - Ольшанська Т. А. Так тримати!

18:59 11.12.2023

ОГОЛОШЕННЯ про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами СФГ "Крупецьагроптиця"

Селянське (фермерське) господарство  „Крупецьагроптиця” (СФГ „Крупецьагроптиця”) повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами на  промисловому майданчику на території Дубенського району, Рівненської  області для об’єкту з  виробництва курячих яєць  до 150 млн. штук на рік.

15:32 11.12.2023

10 грудня відбудеться культурно-масовий захід на підтримку ЗСУ

До відома жителів та гостей Крупецької громади! У неділю, 10 грудня 2023 року, о 12:00 на території стадіону Крупецького ліцею відбудеться культурно-масовий захід на підтримку ЗСУ. В програмі: - спільна молитва за наших воїнів - смачна кухня з глінтвейном, кулішем і смаженими ковбасками - катання діток на поні - концертна програма - благодійний ярмарок. Просимо взяти саночки для катання своїх діток. Організатори заходу КЗ "Центр культурних послуг" Крупецької СР, ГО "Слава", ЦДЮТ "Креатив".

17:22 09.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь