A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

ДІТИ ЗАХИСНИКІВ З КРУПЕЧЧИНИ ЇЗДИЛИ НА ЕКСКУРСІЮ

ДІТИ ЗАХИСНИКІВ З КРУПЕЧЧИНИ ЇЗДИЛИ НА ЕКСКУРСІЮ

10 та 14 грудня 2022 року діти військовослужбовців Крупецької територіальної громади, батьки яких захищають нашу державу від російських окупантів, відвідали Дубенський замок та Рівненський академічний обласний театр ляльок. У Дубенському замку діти відвідали резиденцію Св. Миколая та переглянули мультфільм в 3D форматі кінотеатру відповідного замку. У Рівненському академічному обласному театрі ляльок відбувся святковий Новорічний ранок за участі акторів та аніматорів театру, під час якого діти нашої громади отримали подарунки. Наші діти повернулись додому сповнені яскравих вражень та незабутніх емоцій. Дякуємо Дубенська районна державна адміністрація за організацію та проведення заходів до дня Св. Миколая.

17:40 20.12.2022

Внутрішньопереміщені особи в Крупецькій територіальній громаді отримали допомогу від Благодійного фонду «Рокада»

Внутрішньопереміщені особи в Крупецькій територіальній громаді отримали допомогу від Благодійного фонду «Рокада»

13 грудня в приміщенні Крупецької сільської ради відбулась передача матеріальної допомоги внутрішньопереміщеним особам осіб від Благодійного фонду «Рокада». Близько 70 внутрішньопереміщених осіб вразливих категорій населення отримали кухонні набори, взуття, павербанки, комплекти постільної білизни, спальні мішки, засоби гігієни, термоси, тепловентилятори та інші необхідні у побуті речі. Дякуємо Благодійному фонду "Рокада" та команді гуманітарного заходу - координаторці Благодійного Фонду «Рокада» у Рівненській області Вікторії Костюк, фасилітатору внутрішньопереміщених осіб в Крупецькій територіальній громаді Наталії Коринській та усім іншим причетним особам за допомогу людям у цей непростий час. Гуманітарна допомога внутрішньопереміщеним особам надається за сприяння та фінансування UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні.

17:32 13.12.2022

Матеріали флешмобу "Бій серця у ритмі ЗСУ"

Матеріали флешмобу "Бій серця у ритмі ЗСУ"

З 2 по 9 грудня 2022 року в Крупецькій громаді відбувся флешмоб "Бій серця у ритмі ЗСУ". Дякуємо усім, хто взяв участь у флешмобі і надіслав матеріали. Публікуємо надіслані матеріали учасників.  

21:04 12.12.2022

7 грудня у Крупецькій сільській раді відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

7 грудня у Крупецькій сільській раді відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

7 грудня у Крупецькій сільській раді відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Крупецький сільський голова В. Мошкун привітав працівників, членів виконкому та депутатів сільської ради із професійним святом, подякував за активну громадянську позицію, професійну компетентність, організованість та самовіддачу, невтомну щоденну працю на благо громади. З нагоди свята працівників та депутатів сільської ради нагороджено почесними грамотами та подарунками.

15:09 08.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь