A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Продовжується збір гуманітарної допомоги для захисників

Продовжується збір гуманітарної допомоги для захисників

У Крупецькій громаді продовжується збір гуманітарної допомоги для наших захисників. Працівниками Крупецького ліцею передано у ГО "Слава" 38 кілограм печива, 50 окопних свічок. Допомога буде відправлена нашим військовим у Донецьку область.

16:38 08.02.2023

Вручено солодкі подарунки дітям ВПО

Вручено солодкі подарунки дітям ВПО

Наприкінці січня директором Центру з надання соціальних послуг Є. Олійник, за участю поліцейського офіцера громади Р. Марковича вручено солодкі подарунки дітям ВПО, які переїхали з тимчасово окупованих територій та зареєстровані у Крупецькій громаді. Подарунки підготовлено Дубенською РВА та Крупецькою сільською радою. Загалом подарунки отримали 50 дітей віком до 15 років.

16:31 08.02.2023

Працівниками Митницької гімназії відправлено допомогу захисникам на Волинському напрямку

Працівниками Митницької гімназії відправлено допомогу захисникам на Волинському напрямку

Працівниками Митницької гімназії відправлено близько 115 кілограм продуктів харчування (тушкованки, каші, горіхи, консервацію, вареники, солодощі) нашим військовим, які тримають оборону на Волинському напрямку.

16:53 07.02.2023

Відкрили меморіальну дошку на честь Героя – земляка Володимира Лемещука

Відкрили меморіальну дошку на честь Героя – земляка Володимира Лемещука

Холодний смуток душу охопив, Дощем заплакав… Свічка догорає… Він не дожив, не докохав, не долюбив… Та праведна душа не помирає… Пам’ять…Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна…Пам’ять! Гірка пам’ять! Вона ніколи не гасне! Пам’ять! Що вона залишила! Пам’ятники, як символ про тих, хто пройшов вже свою війну, Хто своїми грудьми прикривав рідну землю. Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть зовсім молоді, то говорити важко і боляче двічі. 2 лютого у Ситненському ліцеї з’явилася ще одна пам’ятна дошка, яка знову і знову буде нагадувати нам про війну, про материнське та людське горе. Низько схиляємо голови в пам’ять учня нашого ліцею Лемещука Володимира, який загинув 20 квітня 2022р. в бою з окупантами під Попасною на Луганщині. Посмертно капітан Лемещук нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Учасниками відкриття меморіальної дошки були представники сільської влади та гості: Мошкун Віталій Володимирович, Гуменюк Андрій Дмитрович,  Сова Микола Миколайович, представники другого відділу Дубенського РТЦК, отець Дмитро та отець Михайло, батьки загиблих воїнів, учні та вчителі ліцею. Присутні вшанували пам’ять загиблих героїв Лемещука Івана, Лемещука Володимира, Биця Дмитра, Железняка Едуарда і всіх безневинно вбитих синів України хвилиною мовчання. Ми не знаємо коли буде наша перемога. Але вона точно буде. Питання лише часу і ціни. Ми знаємо, що в той день, коли наша Перемога таки прийде, ми всі будемо плакати і мовчати. Мовчати і плакати… І дякувати, дякувати, дякувати. Тим, хто повернеться. І тим, хто навіки янгол. Слава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА!    

16:28 03.02.2023

На Рівненщині формують штурмові бригади «Гвардія наступу»

На Рівненщині формують штурмові бригади «Гвардія наступу»

Це вісім додаткових бригад, основу яких склали військовослужбовці та поліцейські, які мають значний бойовий досвід. Доукомплектовують бригади винятково з добровольців. Такі підрозділи формуються по всій Україні, у тому числі на Рівненщині, повідомив під час брифінгу начальник ОВА Віталій Коваль.  

12:31 03.02.2023

Друзі! Знову активізувалися шахраЇ

Друзі! Знову активізувалися шахраЇ

Телефонують із номеру 093 084 9671. Представившись мною, просять перерахувати кошти на банківський рахунок нібито для підтримки ЗСУ.  Це - ШАХРАЇ! Ні я, ні Дубенська районна військова адміністрація таких зборів не проводимо! На жаль, шахраї користуються нашим патріотизмом. Будьте обачні та не перераховуйте кошти на невідомі рахунки! Якщо Вам теж телефонували від мого імені із зазначеного вище номеру - повідомте правоохоронців.  

09:19 03.02.2023

ПРОБАЦІЯ В СМАРТФОНІ

ПРОБАЦІЯ В СМАРТФОНІ

Виклик до Центру пробації правопорушник зможе отримати через мобільний додаток «Пробація в смартфоні»: які функції матиме застосунок. Під час дії воєнного стану або загрози поширення епідемії, пандемії, надзвичайної ситуації та за наявності об’єктивних обставин, що унеможливлюють прибуття правопорушника до органу пробації суб’єкт зможе скористатися електронним сервісом «Пробація в смартфоні». Мобільний додаток розробляється спільно з КАНАДСЬКО – УКРАЇНСЬКИМ ПРОЄКТОМ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ «Супровід урядових реформ України» (SURGe, Support to Ukraine’s Reforms for Governance) покликаний спростити співпрацю співробітника пробації та засудженого, а також надасть можливість суб’єкту пробації виконати покладені судом та законом обов’язки не відвідуючи підрозділ Центру пробації.  

17:42 01.02.2023

День пам’яті Героїв Крут

День пам’яті Героїв Крут

Цьогоріч минає 105 років від 29 січня 1918 року, коли відбулось збройне зіткнення на залізничній станції біля села Крути, яка розташовувалася на 130-му кілометрі в північно-східному напрямку від Києва. Учасниками битви стали невеликий загін з боку юної Української Народної Республіки (близько 600 чоловік) і "знаменита" Червона армія Радянської Росії, яка значно перевищувала своїх вимушених супротивників числом, бойовим потенціалом та досвідом.

06:37 29.01.2023

Мінагрополітики проводить опитування щодо підготовки до весняної посівної кампанії

Мінагрополітики проводить опитування щодо підготовки до весняної посівної кампанії

 Щоб оцінити попередні плани сільгоспвиробників та спланувати ефективну роботу, Міністерство аграрної політики та продовольства України проводить опитування щодо підготовки до весняної посівної кампанії 2023 року. Опитування стосується усіх українських сільгосптоваровиробників.  Опитувальний лист, який стане основою для оцінки планів, просимо заповнити до 23:59 31 січня 2023 року. Пройдіть опитування за посиланням https://cutt.ly/n9niIFQ

14:57 27.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь