A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

З КРУПЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО ЧЕРГОВУ ПАРТІЮ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

З КРУПЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПРАВЛЕНО ЧЕРГОВУ ПАРТІЮ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Жителями Хотинського старостинського округу Крупецької територіальної громади зібрано та відправлено на схід чергову партію гуманітарної допомоги для бійців ЗСУ. Допомогу відправлено у Лиман та на Бахмутський напрямок. Мешканці Хотинського старостинського округу дбайливо приготували продукти харчування: вареники- 170кг, печиво- 30 кг, пироги- 20 кг., тушонка, сало, близько 50 кг яблук. Разом ми сила! Слава Україні!

13:12 10.01.2023

Діти Крупецької громади колядували для ЗСУ

Діти Крупецької громади колядували для ЗСУ

Усі на Різдво чекають чуда: скільки б кому не виповнилось років! А поки ми його чекаємо, діти із сіл Ситно, Карпилівки та Гайки-Ситенські самі творять чудо. Співаючи колядок і віншуючи із хати в хату, дитячий вертеп зібрав 60 760 гривень! Наші діти у такий спосіб вирішили підтримати захисників України. Ці кошти юні колядники передали на потреби наших воїнів. Все це діти зробили свідомо, за власної ініціативи, з метою підтримки українських військових, в ім'я Перемоги й заради мирного життя! ДЯКУЄМО дітям за свідому громадянську позицію, саме за такою активною та небайдужою молоддю – наше майбутнє! Дякуємо батькам за патріотичне виховання своїх дітей! Доки в Україні є така молодь, вона непереможна!

13:09 10.01.2023

Інформація власникам Державних актів на право приватної власності на землю

Інформація власникам Державних актів на право приватної власності на землю

Усім власникам Державних актів на право приватної власності на землю, в тому числі, що видані до 2004 року та станом на грудень 2022 року, не внесені до автоматизованої системи Державного земельного кадастру і не мають кадастрового номера, необхідно виконати комплекс робіт для внесення інформації про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, так як:

17:51 03.01.2023

До відома власників земельних часток (паїв)

До відома власників земельних часток (паїв)

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», який набув чинності 1 січня 2019 року, внесено зміни до ст. 13 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)". Абзацами 2, 4, 5 даної статті зазначено, що невитребуваною є земельна частка (пай), на яку не отримано документа, що посвідчує право на неї, або земельна частка (пай), право на яку посвідчено відповідно до законодавства, але яка не була виділена в натурі (на місцевості).

17:49 03.01.2023

До відома суб’єктів господарювання щодо програми підтримки молочного скотарства і органічного виробництва

До відома суб’єктів господарювання щодо програми підтримки молочного скотарства і органічного виробництва

Розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації- начальником Рівненської обласної військової адміністрації  15 грудня 2022 року № 461 «Про  Комплексну програму розвитку  агропромислового комплексу Рівненської  області  на 2023-2025 роки», затверджено Комплексну програму розвитку  агропромислового комплексу Рівненської  області  на 2023-2025 роки.

15:38 29.12.2022

27 грудня - день жалоби у Крупецькій ТГ

27 грудня - день жалоби у Крупецькій ТГ

    Сьогодні, 27 грудня, Крупецька територіальна громада прощається із нашим захисником, мужнім воїном, героєм, який віддав своє молоде життя за наше мирне майбутнє - Рабом Михайлом Сергійовичем.

12:10 27.12.2022

Сумна звістка з передової. Загинув Раб Михайло Сергійович, житель села Крупець

Сумна звістка з передової. Загинув Раб Михайло Сергійович, житель села Крупець

Сумна звістка знову сколихнула Крупецьку громаду. В бою за рідну землю загинув Раб Михайло Сергійович, житель села Крупець Дубенського району Рівненської області. Йому виповнилося тільки 23 роки... Висловлюємо співчуття близьким загиблого героя. Про дату та місце поховання буде проінформовано додатково. Світла пам'ять герою!

21:45 22.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь