A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Обережно❗️ Працюють шахраї❗️

Обережно❗️ Працюють шахраї❗️

 До керівників підприємств та організацій Дубенщини надходять листи від мого імені з пропозицією перерахувати кошти на банківський рахунок для підтримки армії.  Повідомляю – це фейк, такі листи надходять від шахраїв. Ними вже займаються відповідні служби.  Вкотре наголошую: Дубенська районна військова адміністрація подібних звернень не розсилає і вся наша гуманітарна діяльність проводиться максимально публічно. Будьте уважні, думайте критично і в разі отримання подібних листів – телефонуйте правоохоронцям.

17:31 25.01.2023

Мешканці Рідківського старостинського округу продовжують збір допомоги для ЗСУ

Мешканці Рідківського старостинського округу продовжують збір допомоги для ЗСУ

Мешканці Рідківського старостинського округу продовжують збір допомоги для ЗСУ. Зокрема, працівники Митницької гімназії приготували 35 кілограм вареників, 30 банок каш, 15 кілограм печива, які передали у ГО "Слава". Незабаром смаколики , приготовані турботливими господинями, будуть доставлені нашим захисникам.

16:25 25.01.2023

До Дня Соборності України 22 січня у клубі с. Баранне відбулась тематична виховна година "Україна очима дітей"

До Дня Соборності України 22 січня у клубі с. Баранне відбулась тематична виховна година "Україна очима дітей"

До Дня Соборності України 22 січня у клубі с. Баранне відбулась тематична виховна година "Україна очима дітей", організована та проведена завідувачкою клубу с. Баранне Н. Мазепою. Впродовж вечора лунали українські пісні, були проведені різні інтелектуальні ігри про Україну та кожен із нас ділився своїми мріями про щасливе майбутнє батьківщини.

14:11 24.01.2023

22 січня 2023 року у приміщенні Ситненського ліцею відбувся благодійний захід на підтримку Збройних сил України «Коляда лунає над селом!».

22 січня 2023 року у приміщенні Ситненського ліцею відбувся благодійний захід на підтримку Збройних сил України «Коляда лунає над селом!».

Завітали з вітальними словами настоятель храму протоієрей Іоан Ліщук та Андрій Дмитрович Гуменюк, староста сіл Ситне, Карпилівка, Гайки-Ситненські. Щедрими колядками обігріли серце учасники художньої самодіяльності Крупецької громади клубів сіл: Крупець, Баранне, Гайки-Ситненські, Михайлівки. Вшанували хвилиною мовчання Героїв, які загинули за волю України! Вселили віру в швидку Перемогу і процвітання нашої Батьківщини! Щиро дякуємо усім за те, що продовжуєте зберігати наші звичаї та традиції, наближаєте Перемогу своїми щирими молитвами, колядками, віншуваннями! Провели збір коштів на підтримку ЗСУ. Зібрано 2865грн., ці кошти будуть передані волонтерам центру «Слава Радивилів».

17:55 23.01.2023

21 січня в актовій залі адмінприміщення Михайлівського старостинського округу було проведено Благодійний Захід на підтримку Збройних Сил України «Коляда лунає над селом!»

21 січня в актовій залі адмінприміщення Михайлівського старостинського округу було проведено Благодійний Захід на підтримку Збройних Сил України «Коляда лунає над селом!»

«Саме у цей складний період для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається з сильної армії. Сьогодні наш Захід проводиться на підтримку захисників, мужніх воїнів, які, не жаліючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора. Захід національно-патріотичного змісту був спрямований не лише на моральну та матеріальну підтримку наших воїнів, а й на виховання патріотичних почуттів у сільської молоді», – сказала Ірина Гулійчук, завідувач Михайлівського сільського клубу, організатор концерту. На початку дійства всі присутні у залі отримали благословення на добру справу від настоятеля Свято-Покровського храму села Михайлівка протоієрея отця Михайла і вшанували пам’ять усіх, хто віддав свої життя у боротьбі з російським агресором. У ході заходу звучали колядки гуртів клубів сіл Михайлівка, Баранне, Ситне, БК села Крупець, наймолодшими серед яких були учні філії Михайлівська гімназія Крупецького ліцею. Зібрані кошти у сумі 4 тис. 700грн. буде спрямовано односельцям, які захищають Бахмут. Подібні благодійні дійства у громаді триватимуть. Їх мета – залучити якомога більше ресурсів для підтримки наших воїнів, а також продемонструвати відчуття єдності і нескореності нації, яка веде боротьбу з підступним і жорстоким ворогом Дякуємо кожному, хто долучився до збору коштів! Дякуємо усім нашим героям за можливість жити !

17:51 23.01.2023

22 січня Крупецька громада долучилась  до загальнодержавних заходів з нагоди Дня Соборності України

22 січня Крупецька громада долучилась до загальнодержавних заходів з нагоди Дня Соборності України

22 січня в Україні відзначали День Соборності, свято, встановлене в честь проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки 22 січня 2019 року.

09:50 23.01.2023

Україна Соборна. Разом до Перемоги!

Україна Соборна. Разом до Перемоги!

Щороку 22 січня, в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлене Указом Президента України від 21 січня 1999 року № 42 «Про День соборності України».

07:36 22.01.2023

Пляшівський ліцей для ЗСУ

Пляшівський ліцей для ЗСУ

Працівники Пляшівського ліцею Крупецької сільської ради виготовили та передали волонтерам 100 окопних свічок, які буде відправлено нашим захисникам на Херсонський напрямок. Ще 50 свічок планується направити у військовий підрозділ, дислокований поблизу кордону з білорусією, де несе військову службу мешканець Крупецької ТГ. Окрім цього 6 кг печива, 120 шт. домашніх пирогів, котлети, пиріжки з капустою, 10 кг салату олів'є, консервацію передано нашим захисникам, які дислокуються у Дубенському районі. Всього передано 70 кг продуктів.

10:59 19.01.2023

В Теслугівському ліцеї навчають дітей та готують для військових

В Теслугівському ліцеї навчають дітей та готують для військових

Майже з перших днів війни працівники Теслугівського ліцею долучилися до волонтерської діяльності. Кухня ліцею, від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, стала місцем приготування різноманітних страв для наших захисників. Продукти, з яких готують страви, постачають та приносять односельчани. Також у ліцеї деякий час плели маскувальні сітки, з цією метою працівники закладу зібрали старі шкільні волейбольні та футбольні сітки, відремонтували їх та в’язали з них маскувальні. Окрім цього сітки приносили й місцеві мешканці. До плетіння долучилося дуже багато людей. Усі вони були передані нашим захисникам до військових частин. Щоб зігріти наших захисників у холодну зимову пору, працівники закладу виготовляють також окопні свічки, зокрема на цьому тижні виготовлено 220 окопних свічок, які буде відправлено нашим військовим. Працівники ліцею продовжують активно займатися волонтерською діяльністю, адже вірять - Україна точно переможе!

10:47 19.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь