A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Вітальна композиція БК с.Крупець до Дня закоханих

Вітальна композиція БК с.Крупець до Дня закоханих. В зв'язку із жалобними днями у громаді із програми виключено музичні твори та оприлюднено композицію на 2 дні пізніше. В програмі: 1. Хвилинка-цікавинка про кохання. Читає Марія Кундеус. 2. Вірш "Я просто жінка". Читає Марія Хороновська.  

11:07 16.02.2023

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця дата приурочена до дня виведення радянських військ з Афганістану в 1989 році. День вшанування учасників бойових дій на території інших держав встановлений Указом Президента України в 2004 році та приурочений до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану 15 лютого 1989 року. Всього після Другої Світової війни війська СРСР брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Але наймасштабнішою та найтрагічнішою стала війна в Афганістані (1979-1989). Вона тривала 10 років, а через афганське пекло пройшли десятки тисяч солдат: 620 тисяч радянських військовослужбовців, з них 150 тисяч - українці. За офіційними даними, під час війни в Афганістані загинули понад 15 тисяч військових, Україні вона обійшлася у понад 4 тисячі загиблих. Зараз в Україні більше 150 тисяч ветеранів афганської війни, з них більше 8 тисяч мають поранення, а понад 6 тисяч - інваліди. 15 лютого по всій Україні проходять урочисті заходи зі вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У храмах та монастирях підносять молитви за загиблих і померлих в ході військових місій на територіях інших держав, а також за живих учасників та членів їхніх родин. Війну в Афганістані часто називають загарбницькою, хоча для солдатів, які пройшли через неї, це було виконання обов’язку перед державою. У 2014 році тисячі воїнів-афганців одними із перших відправилися добровольцями на український Схід. Вони і сьогодні захищають нашу державу від російського агресора, а деякі віддали життя за Україну.

12:37 15.02.2023

Мешканці Хотинського старостинського округу Крупецької громади зібрали чергову партію допомоги для ЗСУ

Мешканці Хотинського старостинського округу Крупецької ТГ зібрали понад 1 тонну матраців, подушок, ковдр, постільної білизни для наших захисників. Частина допомоги буде відправлена на Бахмутський напрямок,  інша частина - в одну із військових частин Рівненщини.

14:34 14.02.2023

Мешканці Крупецької громади провели в останню путь нашого Героя-захисника, Любомира Бондарця, мешканця с.Теслугів

13 лютого 2023 року мешканці Крупецької громади провели в останню путь нашого Героя-захисника, Любомира Бондарця, мешканця с. Теслугів, який героїчно загинув поблизу м. Соледар на Донеччині, захищаючи нашу Батьківщину від російських окупантів. Віддати останню шану Герою та підтримати родину загиблого прийшли мешканці Крупецької ТГ, а також жителі сусідніх громад. Попрощатися з нашим мужнім захисником прийшли учні та вчителі Теслугівського ліцею, навчального закладу, який свого часу закінчив Любомир. Поховали героя на Теслугівському кладовищі. Пам'ять про Любомира Бондарця, мужнього воїна-захисника, який до останнього подиху боровся за незалежність України, назавжди залишиться у наших серцях. Герої не вмирають!  

17:42 13.02.2023

13 лютого 2023 року в Крупецькій громаді день жалоби

Сьогодні Крупецька територіальна громада прощається з нашим захисником Любомиром Бондарцем. Розпорядженням сільського голови 13 лютого у Крупецькій сільській раді оголошено день жалоби.

08:49 13.02.2023

Знову сумна звістка зі сходу - захищаючи рідну землю загинув Бондарець Любомир Васильович

Вже вдруге на цьому тижні Крупецьку громаду сколихнула сумна звістка... Захищаючи рідну землю від російської навали поблизу міста Соледар на Донеччині загинув наш захисник - Бондарець Любомир Васильович. Любомир Бондарець народився 25 грудня 1990 року у селі Теслугів Дубенського району, де і  проживав із сім'єю. Займався підприємницькою діяльністю. Після вторгнення росії на територію України, навесні 2022 року був мобілізований до ЗСУ. Любомир Бондарець служив у Донецькій прикордонній комендатурі швидкого реагування. З 9 січня 2023 року не виходив на зв'язок з рідними, вважався зниклим безвісти. До останнього подиху захищав рідну Батьківщину від рашистів, мужньо боровся за нашу державу, наближаючи Перемогу. У загиблого героя залишилися дружина, донечка, батьки та брат. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Любомира та поділяємо ваше горе. Про прибуття жалобного кортежу, а також про дату та час проведення чину похорону буде повідомлено додатково. Герої не вмирають!

16:56 11.02.2023

Працює проект протидії російським окупантам в медіа-просторі "МРІЯ"

Кіберполіція України, спільно з волонтерами та небайдужими громадянами, створили проект «МРІЯ» з метою протидії російським окупантам в медіа-просторі. Детальніше з проєктом можна ознайомитись за посиланням нижче: https://mriya.social/

12:44 10.02.2023

Працівниками Митницької гімназії відправлено продукти харчування захисникам на Бахмутський напрямок

Працівниками Митницької гімназії відправлено близько 300 кілограм продуктів для наших захисників, які тримають оборону на Бахмітському напрямку. Зокрема приготовано і відправлено тушкованки, каші, горіхи, консервацію, вареники, солодощі, сушину, мед. Окрім цього виготовлено 200 окопних свічок, які зігріють наших бійців у морози.

17:06 08.02.2023

Коли нескорена НАЦІЯ допомагає непереможним ВОЇНАМ у ворога немає жодних шансів

Від імені волонтерів ВОЛИНСЬКОГО  СПРОТИВУ хочемо подякувати моїм односельчанам  жителям сіл КОРИТНЕ І ПЛЯШІВКА , завідуючій клубом села Пляшівка, дирекції, вчителям і учням ПЛЯШІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ за  своєчасну та необхідну допомогу, за те що не залишаєтесь   осторонь, всіляко намагаєтесь внести свою частку у спільну мету - ПЕРЕМОГУ над ворогом.

16:39 08.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь