A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Мешканці Рідківського старостинського округу відправили чергову партію допомоги захисникам

Мешканці Рідківського старостинського округу відправили чергову партію допомоги захисникам

В першій декаді червня мешканці Рідківського старостинського округу, за ініціативи старости Валентини Поврознік, підготували та відправили чергову партію гуманітарної допомоги нашим захисникам, які тримають оборону на Бахмутському напрямку Донецької області. Всього відправлено орієнтовно 200 кг продуктів, зокрема: вареники, пиріжки, цукерки, "Мівіна", квашені та мариновані огірки, яйця курячі, печиво домашнє. Завдяки ініціативі та активній громадянській позиції наших жителів, перемога обов'язково буде за нами!

15:57 13.06.2023

Подружжя з Миколаївщини привласнило понад мільйон гривень під виглядом відомого благодійного фонду: Кіберполіція викрила зловмисників

Подружжя з Миколаївщини привласнило понад мільйон гривень під виглядом відомого благодійного фонду: Кіберполіція викрила зловмисників

Шахраї в інтернеті збирали гроші нібито на потреби українських захисників та отримали пожертви від понад двох тисяч осіб. Коштами вони розпорядилися на власний розсуд. Організатору схеми оголосили підозру, йому може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

14:12 08.06.2023

Про дотримання вимог Правил охорони електричних мереж

Про дотримання вимог Правил охорони електричних мереж

     З метою забезпечення надійного енергопостачання на території громади виконавчий комітет сільської ради звертається до землевласників та землекористувачів про недопущення пошкодження та розкрадання конструкцій металевих опор ПЛ, про заборону спалювання сухої трави, стерні чи порослі, виконання робіт з використанням габаритної сільськогосподарської, землерийної, вантажопідйомної техніки в охоронних зонах ЛЕП, в тому числі безпосередньо під дротами ліній електропередачі.

12:33 07.06.2023

Підприємці Дубенщини можуть отримати відшкодування з обласного бюджету на погашення  відсоткових ставок за кредитами

Підприємці Дубенщини можуть отримати відшкодування з обласного бюджету на погашення відсоткових ставок за кредитами

Розпочато прийом документів на конкурсний відбір проєктів від суб’єктів малого і середнього підприємництва для реалізації яких може бути надана фінансова підтримка з обласного бюджету на 2023 рік шляхом часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками), що надаються на реалізацію проєктів Дедлайн: 20 червня 2023 року Більше про те, хто має право на компенсацію та умови отримання відшкодування – на нашому сайті за посиланням http://surl.li/hsbws

15:28 06.06.2023

5 червня в Крупецькому ліцеї відбулося відкриття меморіальних дошок загиблим односельцям

5 червня в Крупецькому ліцеї відбулося відкриття меморіальних дошок загиблим односельцям

Пам’ять… Вона нетлінна і вічна…. Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне! Пам’ять! Що залишаєш ти нам? Меморіальні дошки - як символ про тих, хто пройшов війну, хто своїми грудьми прикривав рідну землю. 5 червня в Крупецькому ліцеї відбулося відкриття меморіальних дошок нашим односельцям, Тарасу Юзвяку і Михайлу Рабу. На відкритті були присутні сільський голова Віталій Мошкун та митрополит Рівненський та Острозький Іларіон.

14:59 06.06.2023

05 червня 2023 року парафія Свято-Троїцького храму с.Крупець відзначила Престольне свято

05 червня 2023 року парафія Свято-Троїцького храму с.Крупець відзначила Престольне свято

05 червня 2023 року парафія Свято-Троїцького храму с.Крупець відзначила своє Престольне свято. Урочисту літургію в храмі очолив митрополит Рівненський і Острозький Іларіон. Участь в богослужінні взяли секретар епархії протоієрей Сергій Лучанін, настоятель храму, благочинний Рівненського благочиння Ігор Данилюк та запрошені настоятелі інших релігійних громад. Крупецький сільський голова Віталій МОШКУН вручив митрополиту Рівненському та Острозькому Іларіону святковий коровай. Під час служби було проголошено молитву за здоров’я захисників нашої землі та визволення України від окупантів, а також за упокій душ загиблих внаслідок бойових дій та збройної агресії проти України. Після закінчення святкової служби відбувся хресний хід навколо храму, під час якого звершено заупокійну літію біля могили довголітнього настоятеля храму протоієрея Віктора Стецюка. На завершення дійства було здійснено освячення фігури Хреста Господнього.

14:47 06.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь