A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Одноразова безвідсоткова поворотна допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї

Одноразова безвідсоткова поворотна допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї

Непрацюючій працездатній особі з числа членів малозабезпеченої сім’ї, яка бажає провадити підприємницьку діяльність Центром зайнятості може надаватися одноразова безвідсоткова поворотна допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї за рахунок коштів державного бюджету.

09:52 03.04.2023

30 квітня завершується прийом заявок на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».

30 квітня завершується прийом заявок на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».

 30 квітня завершується прийом заявок на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».  Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України».  Цього року маємо чимало нових викликів у всіх сферах життєдіяльності нашої країни, які закриваються силами волонтерів, благодійників, доброчинців та усіх небайдужих громадян як в Україні, так і за кордоном. Допомога ЗСУ, ТРО, вимушеним переселенцям, дітям, школам, культурі чи лікарням, всі наші донати – це доброчинність на захист нашої країни, з головною метою зупинити та подолати агресора і відстояти свою свободу та незалежність.  У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року. Цьогоріч оргкомітет конкурсу визначив 25 конкурсних номінацій у яких Національна експертна рада визначить переможців. У кожній із номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження, що відбудеться в червні 2023 року у Києві. Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – диплом та унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.  Кінцевий термін подачі заявок на конкурс – 30 квітня 2023 року (включно). Заповнюючи заявку, детально ознайомтеся з умовами конкурсу, обов'язково оберіть номінації у яких братимете участь (детальніше про номінації читайте у витягу з положення - конкурсні номінації) та у форматі word надсилайте на електронну адресу konkurs.blago@gmail.com до 30 квітня 2023 року. Усі необхідні документи та умови участі за лінком: https://blagoukraine.org/news/blago_ukraina_2022-1047.html

17:55 31.03.2023

У  Срібненській гімназії пройшов тиждень дитячої книги

У Срібненській гімназії пройшов тиждень дитячої книги

У  Срібненській гімназії проведено тиждень дитячої книги.  Оформлено книжкову виставку-колаж «Барвистий світ дитячої книги», учні молодших класів переглянули мультфільм «Каю у бібліотеці». До Всесвітнього дня поезії , яке святкується 21 березня, оформлено виставку-екскурс «Поезія - то серця мова», проведено поетичну алею «Поетичні перлини світу» . До 75-річчя народження рівненського поета В.Басараби було оформлено книжкову виставку-спогад «Василь Басараба – письменник, поет, журналіст», під час заходу учні  9 класу читали вірші письменника. Учні 4 класу були учасниками літературних посиденьок «Наша книжечка дитяча-вірна подруга дітей».  На закінчення тижня учні працювали в «Книжковій лікарні».

17:38 31.03.2023

Пляшівський ліцей продовжує допомагати ЗСУ

Пляшівський ліцей продовжує допомагати ЗСУ

Упродовж березня колектив працівників та учнів Пляшівського ліцею активно займалися волонтерською діяльністю. Черговий раз виготовляли окопні свічки (80 штук), каші з м'ясом (230 банок). Велику допомогу у цьому надали жителі сіл Коритне та Пляшівка, які долучалися фінансово, приносили м'ясо, скляні та бляшані баночки. Впродовж лютого - березня було зібрано 9300 грн. Дякуємо отцю Назарію та отцю Маркіяну за організацію парафіян своїх церковних громад у зборі коштів для ЗСУ. Зібрані кошти були використані на придбання парафіну для виготовлення свічок ( 50 кг), кришок для консервації, м'яса (свинні голови, курячі стегна), приправ. Також вдячні отцю Маркіяну, диякону Миколі та активу церкви с.Пляшівка за крупи (приблизно 60 кг), вермішель (35 кг), які були передані в школу для виготовлення кашів. Велика вдячність нашим діткам, які щоденно долучаються до волонтерства: малюють малюнки, пишуть листи, виготовляють окопні свічки, пакують готову продукцію, беруть участь у благодійних заходах. Кожна наша маленька справа, повільно, але впевнено, крок за кроком, наближає нас до ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ! Разом ми сильні! Україна - понад усе!

09:48 28.03.2023

Відправлено допомогу для потреб Збройних Сил України

Відправлено допомогу для потреб Збройних Сил України

   Наші захисники та захисниці стоять надійним щитом, який боронить всю Україну, а ми в тилу робимо все від нас залежне задля допомоги нашим військовим і кожен з нас долучається до їх підтримки.    21 березня здобувачами та працівниками освіти Теслугівського ліцею, а також людьми з старостинського округу, працівниками МПП РТД «Сокіл», військовослужбовцям Збройних Сил України було відправлено посилку 80 кілограм Новою Поштою у військову частину А7***, яка дислокується в Донецькій області, куди входили: продукти харчування, печиво, різноманітні смаколики, шкарпетки, нижня білизна, медичні засоби, засоби гігієни.    Починаючи з грудня періодично отримуємо допомогу з Фінляндії, яку організовує Свіщевська Вікторія- велика її подяка!    Щиро дякуємо усім, хто допомагає, підтримує та робить все можливе для наближення Перемоги! Ми маємо завжди пам'ятати, що наші захисники потребують підтримки, адже вони стримують агресію ворога та охороняють нас! Разом ми переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

09:45 28.03.2023

ДСНС України закликає не спалювати сухостої

ДСНС України закликає не спалювати сухостої

ДСНС України закликає не спалювати сухостої з декількох причин: Гине мікрофлора, що бере участь у важливих біологічних процесах. Земляний родючий покрив за цих умов відновлюється аж через 5–6 років. У процесі горіння середовище забруднюється шкідливими для органів дихання речовинами. Випалювання трави НЕ прогріє ґрунт, НЕ збагатить його золою та НЕ сприятиме росту нової трави. Маленький підпал може перерости в масштабну пожежу, спричинити руйнування та додати роботи працівникам ДСНС. То як позбутися сухого листя? Безпечна альтернатива — вивіз на спеціальне звалище місцевими комунальними підприємствами. А також компостування, що забезпечить власний сад і город органічними добривами. Ця публікація створена Internews Ukraine спільно з ДСНС України в межах проєкту «Безпека (Ци)Вільних», який реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна) та щирої підтримки американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

15:34 23.03.2023

Штрафи за спалювання сухої трави

Штрафи за спалювання сухої трави

Не спалюйте суху траву По-перше, це може забрати життя; По-друге, це вбиває природу, вигорає родючий шар ґрунту, вмирають тварини, забруднюється повітря; По-третє, це додає роботи рятувальникам; По-четверте, вогонь нищить інфраструктуру; По-п’яте, передбачені штрафи для громадян від 3060 до 6120 грн.

15:32 23.03.2023

Чергову партію допомоги для захисників відправили працівники Крупецького ліцею

Чергову партію допомоги для захисників відправили працівники Крупецького ліцею

Продовжують підтримувати наших захисників працівники Крупецького ліцею. 30 кг печива і 100 окопних свічок, які виготовили у закладі,  наші педагогічні працівники передали у ГО "Слава". Надалі допомога буде відправлена у Краматорськ Донецької області.

16:33 21.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь