A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Вітання Крупецького сільського голови з нагоди Дня працівників сільського господарства

Вітання Крупецького сільського голови з нагоди Дня працівників сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства! Щиро вітаю вас із професійним святом!      Це свято справжніх трудівників  та дбайливих господарів, працівників ланів і ферм, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власників особистих селянських господарств, ветеранів сільськогосподарського виробництва незалежно від форм власності та господарювання.      Сьогодні на сільськогосподарську галузь покладено неабияке завдання – забезпечити продовольчу безпеку в умовах війни.   Незважаючи на виклики часу, аграрії Крупецької громади надійно тримають тил та продовжують успішно долати всі труднощі.      Тож з нагоди свята, висловлюю щиру вдячність усім працівникам сільського господарства за невтомну працю, а головне – відданість найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника.       Бажаю усім вам міцного здоров’я, мирного неба, злагоди і радості у ваших родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв в ім’я процвітання нашої громади та держави. Нехай ваші професійні плани будуть реалізовані на благо рідної землі, покращення добробуту українського народу та наближення нашої Перемоги!

10:34 19.11.2023

Попередження про небезпечні метеорологічні явища

Попередження про небезпечні метеорологічні явища

18 листопада у західних областях очікується значний сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця; можливі пориви вітру до 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий). Погодні умови призведуть до ускладнення руху транспорту на дорогах і вулицях західних областей країни (І рівень загрози «жовтий»). Будьте обережні!

15:04 17.11.2023

На Рівненщину насувається негода. Телефони дорожних служб

На Рівненщину насувається негода. Телефони дорожних служб

 Найближчі години очікуємо циклон з опадами у вигляді дощу та снігу.  Відповідальні за експлуатаційне утримання доріг підрядні організації сформували відповідні запаси матеріалів і техніки та перебувають у «бойовій» готовності. Збережіть їхні контакти (на ілюстрації).  Друзі, плануючи поїздки, враховуйте погодні умови. Тим паче, що найближчі три доби температура повітря коливатиметься в межах -4 +3 градусів за Цельсієм. Бережіть себе

14:19 17.11.2023

Жителі Рідківського старостинського округу зібрали чергову партію допомоги для захисників України

Жителі Рідківського старостинського округу зібрали чергову партію допомоги для захисників України

Жителями Рідківського старостинського округу зібрано для наших захисників на Бахмутський напрямок 250 кг картоплі, моркви, цибулі, солодкої випічки 80 кг, сушених яблук 10кг, 80 шт окопних свічок виготовлених Митницькою та Рідківською гімназіями, 120 л закруток, обереги для захисників виготовлені в Митницькій гімназії, вологі серветки 30 уп, отрута для мишей 10 упаковок, шкарпетки 20 пар, салат ( морква по корейськи) 20 л.

17:46 16.11.2023

06 листопада у Ситненському ліцеї пройшов благодійний  ярмарок під гаслом: «Твори добро для спільної перемоги!».

06 листопада у Ситненському ліцеї пройшов благодійний ярмарок під гаслом: «Твори добро для спільної перемоги!».

     Цього дня учні ліцею, їх батьки, вчителі та інші небайдужі жителі навколишніх сіл  з радістю долучилися до цієї вкрай важливої  шкільної події, у ході якої із завзяттям купували різні смаколики, приготовлені своїми руками, ділилися з присутніми креативністю та вишуканістю своїх приготувань. Та чи не найголовніше – ділилися добротою і радістю своєю, адже зробили добру спільну справу на допомогу нашим захисникам, які сьогодні власною кров’ю, віддаючи свої життя, виборюють для нас перемогу і мир.  

16:29 09.11.2023

Харківський національного університету внутрішніх справ  08 листопада 2023 року  проводить профорієнтаційну онлайн-зустріч

Харківський національного університету внутрішніх справ 08 листопада 2023 року проводить профорієнтаційну онлайн-зустріч

Запрошуємо о 14:00 08 листопада 2023 року долучитися до онлайн-зустрічі на тему: «Особливості вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році».

11:37 07.11.2023

Заробляли на «продажі» автомобілів для ЗСУ: кіберполіцейські припинили діяльність злочинної групи

Заробляли на «продажі» автомобілів для ЗСУ: кіберполіцейські припинили діяльність злочинної групи

Організував шахрайську схему 30-річний мешканець Полтавщини. Чоловік розміщував оголошення про продаж автомобілів для потреб ЗСУ на популярному торгівельному майданчику. Надалі він спілкувався із потенційними покупцями та переконував надіслати передплату.

10:06 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь