Пошук

Новини Крупецької територіальної громади

27 Січня, 2024 р., 13:13
Мешканці Хотинського старостинського округу продовжують підтримувати наших захисників. 26 січня у ГО "Слава" було передано продукти з сіл Хотин та Полуничне: картоплю, моркву, столовий буряк, сало, смалець, крупи, тушкованку, пироги, маккаву, цибулю, часник, ковдри (всього біля 600 кг). Гуманітарна допомога буде передана нашим воїнам, які тримають оборону на Донецькому напрямку.
27 Січня, 2024 р., 13:12
27 січня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили один з найбільших нацистських таборів смерті - Аушвіц-Біркенау. Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала знищення народів і груп, які нацисти вважали загрозою або неповноцінними. Близько 1,5 мільйона з них були з України. Голокост, який призвів до знищення однієї третини євреїв, а також багатьох представників інших національностей є уособленням ненависті, фанатизму та расизму, що назавжди буде пересторогою для світової спільноти. Сьогодні, під час війни Росії проти України, ми знову бачимо злочини геноциду, які чинять окупанти проти нашого народу. Запобігти повторенню геноцидів можливо лише  завдяки згуртованості міжнародних інституцій з метою недопущення порушень прав людини авторитарними режимами та злочинної людиноненависницької ідеології. Організатори і виконавці подібних злочинів сьогодні мають бути справедливо покарані. Пам'ятаючи про Голокост, зробивши правильні висновки з цієї жахливої сторінки в історії людства,  ми зможемо захистити наш народ та не допустити повторення геноцидів у майбутньому.
27 Січня, 2024 р., 11:20
26.01.2024, відправлено у ГО "СЛАВА" М.РАДИВИЛІВ чергову партію допомоги від жителів Рідківського старостинського округу Крупецької сільської ради. Завдяки зусиллям ВСІХ ДОЛУЧЕНИХ до благодійності, було зібрано випічки, смаколиків, пиріжків, вареників, закруток, яблук свіжих та сушених, цибулі, часнику, картоплі, моркви, шкарпеток, цукерок, пончиків, вергунів, окопних свічок, оберегів, тушкованок СТІЛЬКИ!!!!, що цього разу ми для перевезення залучили дві автівки!!!!! Щира подяка за активність, за любов до України, за щиру підтримку для ЗСУ!!!! Нехай Господь віддячить Вам сторицею за щедрість душі, за відкритість та доброзичливість!!! Особливий подарунок - оберіг в авто командира виготовили учні та вчителі Митницької гімназії!!!!! СЛАВА БОГУ ЗА МИЛОСТІ ТА ЩЕДРОТИ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!! СЛАВА ЗСУ!!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!!
26 Січня, 2024 р., 11:31
В рамках проведення Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч" у Срібненській гімназії відбувся перший етап з баскетболу серед юнаків 8-9класів.
23 Січня, 2024 р., 15:06
Наглядова пробація — це здійснення наглядових та соціально-виховних заходів щодо осіб, засуджених до покарань у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт; осіб, яким покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк замінено покаранням у виді громадських робіт або виправних робіт; осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, звільнених від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років, а також направлення засуджених до обмеження волі для відбування покарання до виправних центрів.
23 Січня, 2024 р., 14:28
Зловмисники створили мережу фішингових «сall-центрів» на території столиці і ошукали десятки іноземців на майже 2 млн чеських крон, що в еквіваленті складає майже 3 млн грн. У результаті другого етапу міжнародної спецоперації правоохоронці затримали одного з організаторів та вісьмох учасників угруповання.
23 Січня, 2024 р., 11:43
Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до ст. 270 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктами оподаткування земельним податком є земельні ділянки, які перебувають у власності; земельні частки (паї), які перебувають у власності; земельні ділянки державної та комунальної власності, які перебувають у володінні на праві постійного користування.
22 Січня, 2024 р., 11:48
Шановні жителі Крупецької територіальної громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь