A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Роз’яснення положень Закону про звільнення, в тому числі через потенційну загрозу забруднення вибухонебезпечними предметами, від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Роз’яснення положень Закону про звільнення, в тому числі через потенційну загрозу забруднення вибухонебезпечними предметами, від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Інформуємо, що 06 травня 2023 року набув чинності Закон України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно».

11:56 08.08.2023

Вітання з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України

Вітання з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці та ветерани Повітряних Сил Збройних Сил України!    Щиро вітаю вас із професійним святом! Найцінніше для нас сьогодні – життя і здоров’я близьких, мир,  спокій та впевненість у завтрашньому дні. Саме зараз, у цей складний час для країни, коли український народ відстоює своє право на територіальну цілісність та суверенітет - ми  низько вклоняємось усім нашим захисникам, які зі зброєю в руках захищають Україну від російських загарбників, піклуються про безпеку та зміцнення нашої держави. Схиляємо голову у скорботі за загиблими воїнами, світла пам'ять про наших героїв, які наближають нашу перемогу ціною власного життя, буде з нами довіку. Військовослужбовці Повітряних Сил України захищають наше небо, охороняють спокій наших мешканців, вселяють віру у перемогу над підступним  ворогом-окупантом. З нагоди свята щиро зичу військовослужбовцям Повітряних Сил ЗСУ богатирського здоров’я, мирного неба, злагоди у родинах, впевненості та сили духу, рішучості та незламності на шляху до перемоги.  

12:54 06.08.2023

У селі Гоноратка зафіксували випадок захворювання на сказ домашнього кота.

У селі Гоноратка зафіксували випадок захворювання на сказ домашнього кота.

Дубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує, що 31.07.2023 року на території Крупецької громади зареєстровано випадок захворювання на сказ у домашньої тварини (кіт), діагноз лабораторно підтверджений. Сусідні села Заміщина, Срібне, Боратин, Довгалівка, Хотин - Крупецької сільської ради та село Білогорівка - Козинської сільської ради ввійшли до загрозливої зони. Також комісією затверджено план заходів щодо локалізації та ліквідації захворювання на сказ. Наразі проводиться комплекс заходів з метою локалізації та ліквідації вогнища сказу серед тварин та недопущення захворювання людей на сказ. Шановні мешканці району, за наявності у Вас собак і котів, не забувайте проводити їм профілактичні щеплення проти сказу. Державною службою ветеринарної медицини щеплення проти сказу проводяться безкоштовно. За додатковою інформацією звертайтесь до спеціалістів ветеринарної медицини, які обслуговують Ваш населений пункт, або у Дубенську районну державну лікарню ветеринарної медицини тел. 4-52-87.

17:58 31.07.2023

Відбулись заходи з нагоди Дня Української Державності

Відбулись заходи з нагоди Дня Української Державності

    Другий рік поспіль 28 липня в Україні відзначають свято української державності.  День Української Державності - це символ тисячолітньої єдності і незламності нашого народу на шляху до становлення незалежної самобутньої держави.

17:15 28.07.2023

З нагоди відзначення Дня Української Державності

З нагоди відзначення Дня Української Державності

Сьогодні ми відзначаємо День Української Державності, це свято припадає на день, коли українські християнські церкви вшановують памʼять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси–України.

11:16 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь