A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новини Крупецької територіальної громади

Дата: від до Скинути

Як відрізнити шахрайство від благодійності: поради поліцейських Рівненщини

Як відрізнити шахрайство від благодійності: поради поліцейських Рівненщини

Кількість випадків шахрайств, пов’язаних із зловживанням благодійною та волонтерською діяльністю значно збільшилось. Аферисти обіцяють «фінансову допомогу» - наприклад, нібито від ООН, створюють у соціальних мережах оголошення та просять перейти за посиланням, яке веде на фішингову сторінку. На фейковому сайті просять ввести персональні та дані банківських карток, аби «отримати» виплату. Таким чином зловмисники отримують доступ до банківських рахунків. Крім того, під виглядом збору коштів на благодійність шахраї створюють сайти, сторінки в соціальних мережах, телеграм-каналах. Копіюють інформацію із інших джерел або збирають кошти на термінове лікування, допомогу військовим. Отримавши перекази — привласнюють кошти громадян. Поліцейські наголошують: не вказуйте персональні дані на неперевірених сайтах, не повідомляйте термін дії банківської картки та CVV-код. Для оплати використовуйте виключно офіційні платформи.

17:20 27.06.2023

"Спорт - це життя, і розвага до сьомого поту!" - спортивний захід БК с.Крупець з нагоди Міжнародного дня Оліймпійських ігор (дивитись відео)

"Спорт - це життя, і розвага до сьомого поту!" - спортивний захід БК с.Крупець з нагоди Міжнародного дня Оліймпійських ігор (дивитись відео)

"Спорт - це життя, і розвага до сьомого поту!". Під такою назвою пройшов спортивний захід до Міжнародного Олімпійського дня 23 червня 2023 року для гуртківців будинку культури с.Крупець. В спортивних змаганнях команда дівчат перемогла команду хлопців із рахунком 3:1. В програмі заходу проведено такі заходи:

14:15 25.06.2023

В Теслугівському старостинському окрузі жителі організували плетіння маскувальних сіток

В Теслугівському старостинському окрузі жителі організували плетіння маскувальних сіток

У адмінприміщені Теслугівського старостинського округу Крупецькоі сільської ради жителі села організували плетіння маскувальних сіток. Ініціатором благодійної справи є Яроменко Ярослава Василівна. До цієї роботи долучилися і дітки, які продавали свої роботи із бісеру та зароблені гроші у сумі 750 грн. передали на закупівлю сіток. Тканину та основу закуплено за кошти небайдужих жителів. На даний час сплетено вже 21 сітку, які  відправлено нашим захисникам на фронт.

10:14 23.06.2023

Рівнянка заповнила заявку на допомогу та потрапила на гачок аферистів

Рівнянка заповнила заявку на допомогу та потрапила на гачок аферистів

Повідомлення про можливість отримання виплат від однієї з міжнародних організацій 32-річній рівнянці надійшло у месенджері однієї із соціальних мереж. Жінка перейшла за посиланням, авторизувалась через мобільний додаток однієї з банківських установ, ввела конфіденційні дані своєї банківської картки, зокрема CVV-код. Згодом їй на мобільний телефон прийшов код-підтвердження, який вона додала в діалогове вікно сайту. Виявилося, що за отриманим посиланням вона перейшла на фішинговий сайт організації. Відтак, із картки потерпілої «зникли» грошові кошти в сумі 15000 гривень. Правоохоронці наголошують: для отримання міжнародної допомоги потрібно користуватися офіційними джерелами, зокрема сайтом Мінсоцполітики. На офіційних сайтах громадяни вносять лише особисті дані та номер банківського рахунку, а от шахраям потрібні номер картки, і CVV-код, і PIN -код, і код підтвердження на здійснення операції із смс.

16:08 22.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь