Пошук

Податкова інформує

27 Жовтня, 2022 р., 11:19
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що платник податку має право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу за наслідками звітного податкового року, частину суми процентів, сплачених ним за користування іпотечним житловим кредитом.
27 Жовтня, 2022 р., 11:08
 Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  нагадує про необхідність усіх власників та користувачів земельних ділянок, нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки та транспортних засобів,  якими не сплачено вищевказані майнові податки, терміново сплатити податкові зобов’язання з податку на майно, визначені в податкових повідомленнях-рішеннях.   
25 Жовтня, 2022 р., 16:48
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій чи в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо), що при продажу товарів вони зобов’язані вести в порядку, встановленому законодавством, облік товарних запасів, здійснювати продаж лише тих товарів, що відображені в такому обліку. Це зазначено в ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями.
25 Жовтня, 2022 р., 16:47
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що  сплатити суму збору з одноразового добровільного декларування можна в приватній частині Електронного кабінету в розділі ,,Стан розрахунків з бюджетом”, де одразу   після подання платником одноразової (спеціальної) добровільної декларації автоматично відкривається інтегрована картка платника за відповідною територією  та стає доступною інформація з відображенням реквізитів для сплати задекларованих сум збору з можливим використанням однієї із наявних платіжних систем та/або згенерованого QR-коду за кодом платежу 11011100.
25 Жовтня, 2022 р., 16:47
Головне управління ДПС у Рівненській області  повідомляє, що згідно з п.п. 267.1.1 п. 267.1 ст. 267 розд. ХІІ Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755 –VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платниками транспортного податку є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які мають зареєстровані в Україні згідно з чинним законодавством власні легкові автомобілі, що відповідно до п.п. 267.2.1 п. 267.2 ст. 267 ПКУ є об’єктами оподаткування.
25 Жовтня, 2022 р., 16:46
Упродовж січня-вересня 2022 року платники Радивилівської, Козинської та Крупецької громад, що обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевих бюджетів 17,7 млн грн єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року сума надходжень збільшилась на 1,1 млн  грн.
20 Жовтня, 2022 р., 16:55
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що до першої групи платників єдиного податку відносяться фізичні особи – підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року (у 2022 – 1085500,0грн.).
20 Жовтня, 2022 р., 16:55
Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що відповідно до ст. 570 Цивільного кодексу України 16 січня 2003 року № 435-IV із змінами і доповненнями (далі – ЦКУ) завдатком є грошова сума або рухоме майно, що видається кредиторові боржником у рахунок належних з нього за договором платежів, на підтвердження зобов’язання і на забезпечення його виконання.
20 Жовтня, 2022 р., 16:54
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що згідно з п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи – резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до ПКУ є чи були платниками податків (далі – декларант).
20 Жовтня, 2022 р., 16:53
За підсумками дев’яти місяців 2022 року до місцевих бюджетів Радивилівської, Козинської та Крупецької громад надійшло 2,5 млн грн. податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь