Пошук

Податкова інформує

09 Вересня, 2022 р., 09:26
За підсумками восьми місяців 2022 року з легальних доходів мешканців Радивилівщини до бюджетів сплачено 144,4 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума перерахованого місцевими працедавцями податку на 43,5 млн грн. або 43,2 відсотки перевищує аналогічні показники минулого року.  
01 Вересня, 2022 р., 11:44
Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що суб’єкт господарювання при виплаті доходів фізичній особі – підприємцю не утримує військовий збір за умови надання такою особою копії документа, що підтверджує її реєстрацію як суб’єкта підприємницької діяльності.
01 Вересня, 2022 р., 11:43
Фахівці Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Рівненській області інформують, що сплата єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) регулюється Законом України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464).
01 Вересня, 2022 р., 11:43
Фахівці Головного управління ДПС у Рівненській області нагадують про те, що триває кампанія одноразового декларування громадянами активів набутих за рахунок доходів, з яких не було сплачено належні податки та збори. При цьому, в одноразовій добровільній декларації відображається така інформація:
01 Вересня, 2022 р., 11:42
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п.п. 1.2 п. 16 прим. 1 підрозд. 10 розд. XX Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктом оподаткування військовим збором є доходи визначені ст. 163 ПКУ.
01 Вересня, 2022 р., 11:42
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що нормами Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон) та чинними нормативними актами, якими затверджені форми звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), не визначено осіб, які можуть нести зобов’язання з нарахування та сплати єдиного внеску, а також подання звітності після смерті фізичної особи – підприємця або особи, яка провадить незалежну професійну діяльність.
30 Серпня, 2022 р., 11:41
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що Законом України від 01.07.2022 № 2352-IX внесено зміни до Кодексу законів про працю України. Відтак, за працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийнятими на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, оголошення рішення про проведення мобілізації та (або) введення воєнного стану на строк до закінчення особливого періоду або до дня фактичної демобілізації, зберігаються місце роботи і посада на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності і у фізичних осіб – підприємців, в яких вони працювали на час призову.
30 Серпня, 2022 р., 11:40
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує суб`єктам підприємницької діяльності, які при розрахунках за готівку використовують реєстратори розрахункових операцій, що термін використання РРО становить не більше 7 років з моменту введення в експлуатацію, або не повинен перевищувати 9 років з дати випуску.
30 Серпня, 2022 р., 11:40
Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області нагадує, що відповідно до норм Податкового кодексу України, фізичні особи, які мають у власності квартири, будинки, об’єкти нежитлової нерухомості, земельні ділянки є платниками податку за таке майно.
30 Серпня, 2022 р., 11:39
За підсумками семи місяців 2022 року до місцевих бюджетів Радивилівської, Козинської та Крупецької громад надійшло 1954,8 тис грн. податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь