A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Оголошення

Тимчасовий цифровий документ на період воєнного стану — у Дії

Війна змусила українців негайно евакуюватися у більш безпечні регіони країни. Однак не всі встигли захопити з собою необхідні паперові документи. А цифрові документи у Дії не завжди відкриваються, адже від початку бойових дій всі державні реєстри відключили з міркувань безпеки. Відповідно документи в Дії не можуть підтягнутися.

10:05:50 12.03.2022

Заборони та посилення обмежень, які діють в області в період воєнного стану

Поліція отримала дозвіл на вилучення транспортних засобів, якими керують водії в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Забороняється продаж алкоголю на всій території Рівненської області. Діє комендантська година з 22:00 до 6:00. Кожен із внутрішньо переміщених осіб обов’язково має бути зареєстрований офіційно. Рівненська ОВА разом з Нацполіцією, Держпродспоживслужбою та Держлікслужбою контролюють дотримання цінової дисципліни. Служба безпеки України забороняє використання безпілотних літальних апаратів. У разі порушення правил використання повітряного простору в заборонених зонах безпілотник буде знищений без попередження. При введенні воєнного стану радіочастотний спектр на всій території України виділяється виключно для цілей оборони та переходить під управління ЗСУ. У зв’язку з цим діє перелік заборон щодо роботи радіообладнання та випромінювальних пристроїв. Забороняється розголошувати відомості, що становлять державну таємницю чи службову інформацію у сфері оборони країни, або інші відомості, які можуть бути використанні на шкоду інтересам нашої держави. Це особливо стосується колишніх керівників, співробітників та пенсіонерів військових, оборонних та стратегічних підприємств. Законодавчими актами визначено підстави та порядок примусового вилучення в Україні об'єктів права власності російської федерації та її резидентів. Посилено відповідальність за мародерство - тобто за привласнення чужого майна на полі бою або використання трагічних обставин, бойових дій для власної наживи шляхом пограбування людей. В залежності від кваліфікації скоєного злочину, передбачено позбавлення волі від 5 до 15 років. Особи, які встановлюють мітки на місцевості, отримають 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

11:00:04 11.03.2022

Українці зможуть здійснити переадресацію пенсій онлайн

В Україні, незважаючи на воєнний стан, вчасно розпочалася видача пенсій та інших соціальних виплат. Ті, хто отримують пенсії на пошті та змінили своє місце перебування під час війни, тепер можуть переадресувати виплати онлайн.  

11:46:28 09.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь