A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Оголошення

Попередження про небезпечні та стихійні явища

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Рівненській області: Вночі та вранці 10 травня очікуються заморозки близько 0º. Можливий туман та обмеження видимості до 500-200м, ІІ рівень небезпечності, помаранчевий. Будьте обережні.

17:30:13 09.05.2022

Оприлюднено проєкт рішення сільської ради про ставки податків та зборів на 2023 рік

Доводимо до відома жителів та суб'єктів господарювання Крупецької територіальної громади, що сайті Крупецької сільської ради оприлюднено проект рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Крупецької сільської територіальної громади».

10:42:22 04.05.2022

УВАГА! Задля безпеки громадян встановлено заборону відвідування пасхальних богослужінь з 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня 2022 року

УВАГА У передпасхальну ніч в усій Рівненській області комендантська година - з 23:00 до 05:00. Таке рішення прийняла Рада оборони Рівненської області. Інформація доведена до Міжцерковної ради Рівненщини. Існує реальна загроза ракетних ударів по культових спорудах, а також провокацій диверсійно-розвідувальних груп ворога на Великдень.   Прошу всіх дотримуватися встановлених обмежень і у вказаний проміжок часу залишатися вдома. Це робиться виключно заради безпеки цивільних осіб. Після 23 години церкви будуть зачинені. Де це можливо, служби відбуватимуться онлайн. Безпека громадян для нас - пріоритет №1.

13:49:15 23.04.2022

Про збереження ліній електропередач

З метою забезпечення надійного енергопостачання на території громади виконавчий комітет Крупецької сільської ради звертається до землевласників та землекористувачів про недопущення пошкодження та розкрадання конструкцій металевих опор ПЛ, про заборону спалювання сухої трави, стерні чи порослі, виконання робіт з використанням габаритної сільськогосподарської, землерийної, вантажопідйомної техніки в охоронних зонах ПЛ, в тому числі безпосередньо під дротами ліній електропередачі.

16:18:30 19.04.2022

Відбудеться пленарне засідання чергової 25-ї сесії Крупецької сільської ради

До відома депутатів Крупецької сільської ради та громадськості !         19 квітня 2022 року  в залі засідань Крупецької сільської ради Дубенського району Рівненської області, відбудеться пленарне засідання чергової 25-ї сесії Крупецької сільської ради восьмого скликання.

17:01:06 18.04.2022

За спалювання опалого листя та іншої природної рослинності передбачена відповідальність

     Виконавчий комітет Крупецької сільської ради попереджає керівників підприємств, навчальних та дошкільних закладів, закладів охорони здоров’я, інших організацій, які розташовані на території громади, а також мешканців приватного житлового сектору про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття в паркових зонах та поблизу лісових масивів. Кожен із нас відповідальний за екологію нашої громади. Шкода від спалювання листя й сухої трави величезна та дуже небезпечна. Підпали сухої природної рослинності, стерні, соломи, сміття призводить до знищення біорізноманіття, загибелі людей, до виникнення пожеж в полезахисних лісових смугах, лісах.

12:50:23 14.04.2022

Запрошуємо свідомих мешканців громади долучитися до передсвяткової толоки!

У вівторок, 12 квітня оголошується толока по прибиранню території, прилеглої до ставка у с. Крупець. Запрошуємо усіх свідомих мешканців громади, а також тимчасово переміщених з території бойових дій громадян долучитися до толоки.

16:27:39 11.04.2022

Оголошення щодо тимчасового припинення постачання електроенергії в населених пунктах Крупецької територіальної громади

До відома жителів Крупецької територіальної громади! 12-14 квітня з 8.00 до 17.00 в зв’язку із проведенням технічних робіт на мережах електропостачання в селах Теслугів, Пляшівка, Коритне, Хотин, Боратин, Гоноратка, Рідків, Митниця, Нова Митниця буде відсутнє електропостачання. Просимо вибачення за тимчасові незручності.  

15:38:59 07.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь