A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Оголошення

Фізичні особи – підприємці на яких поширюються вимоги ведення обліку товарних запасів

Фізичні особи – підприємці на яких поширюються вимоги ведення обліку товарних запасів Фахівці Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформують, що Наказ Міністерства фінансів України від 03.09.2021 № 496 «Про затвердження Порядку ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб – підприємців, у тому числі платників єдиного податку», який набрав чинності 26.11.2021 визначає правила ведення обліку товарних запасів та поширюється на фізичних осіб – підприємців, у тому числі платників єдиного податку (далі – ФОП), які відповідно до Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» зобов’язані вести облік товарних запасів та здійснювати продаж лише тих товарів, що відображені в такому обліку, та осіб, які фактично здійснюють продаж товарів (надання послуг) та/або розрахункові операції в місці продажу (господарському об’єкті) такого ФОП.

16:50:50 14.12.2021

Реєстрація ПРРО: що потрібно знати?

Реєстрація ПРРО: що потрібно знати? Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області нагадує, що з 1 січня 2022 року застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку другої-четвертої груп є обов’язковим.

16:49:35 14.12.2021

ВАКЦИНОВАНІ-ЗАХИЩЕНІ!

Ректор, плавець та блогерка: відомі мешканці Рівненщини закликали до вакцинації від COVID-19 Вакцинація від коронавірусної інфекції - найбільш дієвий спосіб не захворіти або перехворіти без ускладнень. Цю думку розділяють і відомі мешканці нашої області: «COVID-19 вніс корективи і ми вимушені перейти на онлайн-навчання. Але жодні гаджети не замінять живого спілкування. Ми пройшли вакцинацію, адже в «Острозькій академії» ми довіряємо науці. І мріємо побачити наших спудеїв в стінах рідної альма-матері», - зазначає ректор Національного університету «Острозька академія», Герой України Ігор Пасічник. «Спорт - це моє життя. Щодня я тренуюсь, щоб достойно представляти свою рідну країну і рідний край. Пандемія зупинила все. Ми, спортсмени, вакцинувалися від COVID-19, щоб захистити себе та здобувати нові перемоги на міжнародних змаганнях», - каже срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор з плавання Михайло Романчук. «Можна сидіти вдома, читати плітки в Інтернеті та боятися вакцинаціі?. А можна - довіритися лікарям та науці, вакцинуватися від COVID-19 та забути про обмеження. Ізоляція - не для мене. Я надихаюся від подорожеи? та руху. Тому ми вирішили вакцинуватися та забути про обмеження», - зазначає інстаграм-блогерка з Рівного Ярина Кайзер. Закликаємо усіх жителів Рівненщини: захистіть себе і своїх близьких. Вакцинуйтеся!

11:17:09 14.12.2021

Сплатити збір з одноразового декларування можна в електронному кабінеті

Сплатити збір з одноразового декларування можна в електронному кабінеті Дубенська ДПІ Головного управління ДПІ у Рівненській області інформує, що після подання громадянином одноразової (спеціальної) добровільної декларації автоматично відкривається інтегрована картка платника за відповідною територією та в приватній частині Електронного кабінету в розділі «Стан розрахунків з бюджетом» стає доступна інформація з відображенням реквізитів для сплати задекларованих сум збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування з можливим використанням однієї із наявних платіжних систем або згенерованого QR-коду за кодом платежу 11011100.

14:32:44 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь