A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Форум керівників закладів освіти, заступників директорів з виховної роботи, працівників психологічної служби шкіл,  представників батьківської громадськості.

Дата: 17.12.2018 11:39
Кількість переглядів: 1134

 

14 грудня  2018 року  у Крупецькій об’єднаній  територіальній громаді пройшов перший батьківський форум з теми: «Партнерство школи і родини у Новій  українській школі».

У  форумі взяли участь керівники закладів освіти,  заступники директорів з виховної роботи, працівники психологічної служби шкіл,  представники батьківської громадськості.

З вітальним словом до учасників форуму звернувся сільський голова Віталій Мошкун, який поділився майбутніми планами органів місцевого самоврядування щодо подальшого розвитку освітньої галузі Крупеччини.

Фото без описуШляхи впровадження  основних засад Концепції  Нової української школи у закладах освіти Крупецької сільської ради окреслив у своєму виступі  начальник відділу освіти, культури, туризму молоді та спорту М.Сова.  

Фото без опису    Питання створення та забезпечення умов щодо організації освітнього процесу у руслі вимог Концепції «Нова українська школа»  у закладах освіти було висвітлено заступником начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Г.Романович.

    Сутність змін для усіх суб’єктів  галузі освіти згідно з вимогами Концепції Нової української школи презентувала головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму молоді та спорту Зоя Котик.

    У ході форуму розглянуто та обговорено інші важливі для присутніх на заході питання, а саме: «Пріоритетні напрямки співробітництва родини й школи у створенні й забезпеченні сприятливих умов для розвитку, навчання та виховання дітей» (директор опорного закладу «Крупецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Олександр Приступа і педагог-організатор Срібненської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Любов Мазепа; «Ключові проблеми в освітньому процесі в умовах Нової української школи» (вчитель початкових класів Срібненської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Ольга Чуздюк); «Новації в оцінюванні навчальних досягнень першокласників» (вчитель початкових класів опорного закладу  «Крупецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Людмила П’янкова); «Партнерство закладу загальної середньої та позашкільного закладу у площині творчого розвитку дитини» (культорганізатор позашкільного закладу «Центр дитячої та юнацької творчості «Креатив» Софія Форемна); «Як стати батьками здорової та успішної дитини?» (практичний психолог Довгалівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів» Інна Місюк).

Фото без опису Власним досвідом з питань організації роботи щодо профілактики правопорушень серед неповнолітніх у нетрадиційній формі  (інсценізація за участю учнів школи) поділилася з учасниками форуму заступник директора з виховної роботи опорного закладу  «Крупецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Тетяна Чубик.

На завершення учасники форуму ознайомилися з поняттям «булінг» та шляхами запобігання цього явища у шкільному колективі (практичний психолог Ситненської гімназії Ілона Кот).

За результатами роботи форуму було прийнято резолюцію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь