A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

06 грудня 2018 року в залі засідань Крупецької сільської ради відбулися урочистості з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування.

Дата: 11.12.2018 12:26
Кількість переглядів: 932

Від щирого серця!!!

         06 грудня 2018 року в залі засідань Крупецької сільської ради відбулися урочистості з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування.

          На святі були присутні депутати Крупецької сільської ради, посадові особи органів місцевого самоврядування, ветерани праці, гості – люди високого професіоналізму, активної громадянської позиції, які завше  у своїй роботі керуються пріоритетами законності, права людини, відвертості і справедливості, без наполегливої праці яких неможливі поступальні кроки громади вперед.

Фото без опису

          З вітальним словом звернулася до присутніх секретар Крупецької сільської Ради Хомяк Раїса Іванівна, у чиїх словах, адресованих присутнім, відчувалася, насамперед, вдячність місцевим жителям за висловлену довіру; звучала надія на краще майбутнє громади, підвищення добробуту її жителів.

Фото без опису

         З нагоди свята за багаторічну сумлінну працю, високу майстерність і професіоналізм, вагомий внесок у розвиток територіальної громади квітами і подяками віншували колишніх голів сільських рад, секретарів, ветеранів праці.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

        Концертна програма свята була насиченою і багатогранною, адже включала в себе пісні, вірші і жарти.

        Відчуття  краси  мальовничого вкраїнського краю, тернистого шляху  України до незалежності подарувала присутнім юна солістка Карина Кошельник у пісні «Рідна серцю Україна».

Фото без опису

        Про любов до рідного села розповіла у своєму музичному вітанні Тетяна Мамчур.

Фото без опису

        У концертній програмі звучали пісні жіночого вокального ансамблю «Чарівниця» Крупецького будинку культури, а саме: «Де ти, милий, ночував», «Пахне м’ята», «На городі редька чорна», «Понад Тікичем ходила», «Калина цвіте».

Фото без опису

         Щирі вітання глядачам подарували дуети Меланії Ковальчук та Марії Кундеус «Батьку мій лебедю білий»;  Тетяни Мамчур і Андрія Мандзюка «Два лебеді».

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

         На святі також був присутній Mr.Gared Meunie, волонтер з Америки, представник Корпусу Миру США в Україні, який, будучи іноземцем поміж нас, українців, отримав у подарунок пісню на своїй рідній мові у виконанні Зої Стоцької.

Фото без опису

         Позитивного настрою і бадьорості додали глядачам місцева команда КВН «Збірна культурних людей», а також юний гуморист Артем Супрунчук з гуморескою «Кадра» Павла Глазового.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

          Фінальним акордом свята з побажанням, миру, добра і любові стала пісня у виконанні Андрія Мандзюка «Я бажаю вам щастя і миру».

Фото без опису

         Що сьогодні сцена без ведучих, без щирих оплесків глядачів? А їх було чимало. Отож, хочеться висловити глибоку вдячність, насамперед  винуватцям торжества, організатору свята в особі Марії Кундеус, директора БК села Крупець, Андрію Мандзюку, неперевершеним ведучим Світлані Медвідь і Марії Хороновській – усім причетним до організації і проведення свята.

Фото без опису

       Маємо надію, що добрі традиції Крупеччини множитимуться, народжуватимуться  нові таланти і поповнюватимуть сузір’я талантів рідного краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь