Пошук

Податкова інформує

24 Червня, 2022 р., 15:47
В Головному управлінні ДПС у Рівненській  відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо електронних сервісів податкової служби. На питання дозвонювачів відповідала  начальник управління електронних сервісів Ірина Клинова. Надаємо відповіді на актуальні питання. Які функції виконує Електронний кабінет? Електронний кабінет - найбільш популярний сервіс ДПС у платників податків, який є захищеним, персоналізованим та надійним для користувача. Платники податків можуть в режимі реального часу та безплатно скористатись цим сервісом як з персональних комп’ютерів, так і з сучасних смартпристроїв. Крім того, сервіс надає можливість переглянути інформацію, яка збирається, використовується та формується податковою службою в процесі обліку платників податків та адміністрування податків, зборів, єдиного внеску, здійсненням податкового контролю. Завдяки сервісу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи: запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками податків окремих податків, податкову звітність, отримати довідку про стан розрахунків з бюджетом, ознайомитися зі змінами до нормативних документів щодо руху коштів на єдиному рахунку тощо. Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою: cabinet.sfs.gov.ua з використання електронного цифрового підпису (ЕЦП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.
22 Червня, 2022 р., 14:19
Фахівці Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області роз'яснюють, що податкова декларація про майновий стан і доходи заповнюється платником податку на доходи фізичних осіб  самостійно або іншою особою, нотаріально уповноваженою платником ПДФО здійснювати таке заповнення, у порядку, передбаченому главою 2 розділу II «Адміністрування податків» Податкового кодексу України (п. 179.5 ст. 179 ПКУ).
22 Червня, 2022 р., 14:18
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що: не зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО та вести облік товарних запасів фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку І групи.
22 Червня, 2022 р., 14:17
Головне управління ДПС у Рівненській області  звертає увагу, що у разі зміни даних, які вносяться до облікової картки фізичної особи – платника податків (прізвища, місця реєстрації тощо) фізичній особі необхідно подати Заяву за ф. № 5ДР до податкового органу за місцем реєстрації фізичної особи, або до будь-якого податкового органу якщо фізична особа тимчасово перебуває за межами населеного пункту проживання.
22 Червня, 2022 р., 14:15
Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що у зв’язку з дією воєнного стану фізичним особам-підприємцям, які провадять діяльність за спрощеною та загальною системами оподаткування, займаються незалежною професійною діяльністю, а також членам фермерських господарств надане право тимчасово, у період з 1 березня 2022 року та впродовж 12 місяців після скасування воєнного стану не нараховувати та не сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Такий крок застосований задля зменшення фінансового навантаження на підприємців та стимулювання їх до продовження діяльності, необхідної для країни в складних умовах війни.
21 Червня, 2022 р., 14:31
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що Законом України від 15 березня 2022 року № 2120-IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» внесені зміни до Податкового кодексу України (далі – ПКУ).  
21 Червня, 2022 р., 14:31
Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області нагадує, що з 1 січня 2022 року відповідно до статті 7 Закону України від 02.12.2021 № 1928-ІХ «Про Державний бюджет України на 2022 рік» установлено прожитковий мінімум для працездатних осіб у сумі 2481 гривень.
21 Червня, 2022 р., 14:30
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє,  що на період дії правового режиму воєнного стану чи надзвичайного стану не вважаються реалізацією пального:
21 Червня, 2022 р., 14:30
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що відповідно до ст. 1 Закону України від 24 березня 1995 року №108/95-ВР «Про оплату праці» (далі – Закон) заробітна плата – це винагорода, обчислена, як правило, у грошовому виразі, яку за трудовим договором роботодавець виплачує працівникові за виконану ним роботу.
21 Червня, 2022 р., 14:27
Упродовж січня-травня 2022 року землевласники та орендарі Радивилівської, Козинської та Крупецької громад сплатили до місцевих бюджетів 5,9 млн грн плати за землю. Надходження земелього податку за підсумками поточного року на 14 відсотків, або 737 тис гривень перевищують минулорічні показники за аналогічний період.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь