A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Фестиваль «Рекітське сузір’я»

Дата: 17.07.2017 23:09
Кількість переглядів: 947

Фото без описуФестиваль «Рекітське сузір’я»

І знову фестиваль…

Так швидко плине час! Пройшов рік. Відсипала різнокольоровими листочками осінь, відсунулася подалі вдавано сувора зима. Прийшла весна, наче передвісник того, що скоро літо, скоро фестиваль «Рекітське сузір’я».

Втретє ми, учні Срібненсьої ЗОШ, вирушили на ХІV Міжнародний фестиваль юних поетів і прозаїків, митців фото і малюнку, журналістики, електронних засобів масової інформації, авторської пісні та літературно-мистецьких композицій «Рекітське сузір’я – 2017», що щорічно проходить у смт. Міжгір’я, що на Закарпатті. Зустріли нас з хлібом-сіллю, і зразу ж ми відчули доброзичливість, привітність місцевих жителів та представників інших делегацій з різних кінців нашої України.

Дивовижна закарпатська природа не залишила жодного байдужим. Свіже прохолодне повітря, величезні гори, вкриті густими зеленими лісами, гірські річки та потічки, неповторне різнотрав’я, квіти, велична краса струнких смерек, п’янкі пахощі свіжоскошених трав.

Стій! Зупинися, зачекай!

Поглянь, яка навкруг краса!

Ох диво – цей Карпатський край,

Його простори й небеса!

Фото без описуНезабутньою стала екскурсія на кришталево чисте дзеркальне озеро Синевир, яке має ще іншу назву – Морське око. Відвідали учасники фестивалю музей просто неба «Старе село», що у селі Колочава. Побували у синевирському реабілітаційному центрі для бурих ведмедів.

Діти запалювали карпатську ватру, танцювали коломийки, були учасниками різноманітних конкурсів, ходили на майстер-класи з поезії, прози, малюнку, фотографії, знайомилися з дітьми, котрі приїхали з різних куточків нашої держави, відвідували дискотеки.

Чимало дипломів і грамот отримали ми: Матюшок Ірина – диплом ІІ ступеня у номінації «Поезія», Царук Наталія і Матюшок Тетяна – диплом ІІІ ступеня у номінації «Художня фотографія», а Кусак Ольга, Семеренко Анна, Прокопчук Роман нагороджені грамотами за участь у фестивалі.

Неповторними були дні, проведені на закарпатській землі.

Члени делегації одностайно вважають: «Хто побував у тих місцях хоч один раз, той ніколи не забуде тієї неповторної краси гір, просторів, річок, озер».

Хочеться висловити щирі слова вдячності за сприяння і допомогу у поїздці на Міжнародний фестиваль директору Срібненської ЗОШ – Рудишиній Г.В., начальнику відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Крупецької сільської ради – Сові М.М., заступнику начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Крупецької сільської ради – Романович Г.І.

Оксана Матюшок, учитель Срібненської ЗОШ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь