A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Святкування Дня Державного Прапора та 26-ї річниці незалежності України у Крупецькій громаді

Дата: 24.08.2017 20:25
Кількість переглядів: 1023

Фото без описуСвяткування Дня Державного Прапора та 26-ї річниці незалежності України у Крупецькій громаді

День 23 серпня став особливим для громадськості Крупецької об’єднаної територіальної громади. Адже тут  дружною родиною святкували  державне свято – День Державного Прапора України – символ свободи і незалежності, слави і відродження України та 26-ї річниці  незалежності нашої держави.

 Підняття  Прапора,  яке супроводжувалося виконанням гімну України, стало моментом піднесення та сповнило гордістю за рідну країну серця присутніх на святі.

Урочистості з нагоди свята проходили у актовій залі. Свято відкрив сільський голова Віталій Мошкун, який у своїй промові закликав присутніх берегти і шанувати Державний Прапор, як найвищу національну святиню, та висловив надію, що синьо-жовтий стяг і надалі вселятиме у серце кожного жителя громади гордість та спонукатиме на нові подвиги заради нашої маленької батьківщини.

Фото без описуОсобливого шарму заходу надала присутність на ньому людей, які у часи тоталітарного режиму, ризикуючи власною свободою, мали мужність підняти національний прапор біля сільської ради села Михайлівка – Ярослава Порученка, Сергія Дячкова та Івана Крохмаля, які є для односельчан героями свого часу.  Спогадами, які уже стали пам’ятною історією для жителів громади і, сподіваємось,  передаватимуться з покоління у покоління, поділився Ярослав Порученко.

У нагороду за мужність Ярослав, Сергій та Іван були нагороджені грамотами  та цінними подарунками, врученими сільським головою.

Свято продовжилося концертною програмою, номери якої вдало поєднували українську національну пісню і дотепний жарт у виконанні жіночого вокального ансамблю «Чарівниця», вокального виконавця Мирослави Дузінської, працівників сільської ради та вихованців Крупецької школи під керівництвом Марії Кундеус, завідувача Будинку культури села.

На завершення висловлюємо сподівання, що невтомна праця кожного зробить наше життя яскравим і багатим, як кольори Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь