Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Напівбрикети торф'яні насипом

Дата: 05.07.2024 11:32
Кількість переглядів: 55

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Напівбрикети торф'яні насипом

(код за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 09110000-3-Тверде паливо)

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 4постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

1

Назва предмета закупівлі

Напівбрикети торф'яні насипом

2

Вид процедури

Закупівля шляхом використання електронного каталогу відповідно до порядку, встановленого постановою КМУ «Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу» від 14 вересня 2020 року № 822, з урахуванням положень Закону України «Про публічні закупівлі» та постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

3

Ідентифікатор закупівлі

 

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Напівбрикети торф'яні насипом88 т.

Місце поставки товару:

Крупецький ЗДО ясла-садок «Вишенька» загального розвитку Крупецької сільської ради 35541, Рівненська область, Дубенський  район, село Крупець, вулиця Довга, 47-а

12 т

Карпилівський заклад дошкільної освіти  «Сонечко» загального  розвитку Крупецької сільської ради 35543, Рівненська область, Дубенський   район, село Карпилівка, вулиця Грушевського, 6812 т

Бараннівський заклад дошкільної освіти  «Веселка» загального  розвитку Крупецької сільської ради 35541, Рівненська область, Дубенський  район, село Баранне, вулиця Л. Українки, 82 - 12 т

Гоноратський заклад дошкільної освіти  «Світлячок» загального  розвитку Крупецької сільської ради 35524, Рівненська область, Дубенський район, село Гоноратка, вулиця Садова, 5840 т

Срібненський ЗДО ясла-садок «Сонечко» загального розвитку Крупецької сільської ради 35542, Рівненська область, Дубенський район, село Срібне, вулиця Шкільна 3 - 12 т

Строк поставки товару:

до 15 серпня 2024 року.

Напівбрикети торф'яні за своїми характеристиками мають відповідати діючому державному стандарту (ТУ 1297-82)

5

Вимоги до товару

Постачальник повинен поставити Товар, якість якого відповідає умовам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії Товару. Технічні та якісні характеристики Товару повинні відповідати ТУ 1297-82.

Постачальник повинен засвідчити якість Товару документами (сертифікатом якості, сертифікатом відповідності, технічним паспортом тощо).

Товар неналежної якості (такий що не відповідає нормативно-технічним документам або має дефекти, зовнішні ознаки відхилення від норми, встановленої стандартом та інші невідповідності, не має при постачанні документів, що засвідчують якість та кількість Товару, поставлені транспортним засобом, що не призначений для поставки цього виду Товару) підлягає обов’язковому поверненню Постачальнику, про що складається відповідний акт за участю представників Сторін.

До ціни Товару включаються витрати з доставки, навантаження, розвантаження, зважування, а також інші витрати, що пов’язані із доставкою Товару Замовнику.

Поставка та розвантаження Товару у місце поставки здійснюється Постачальником відповідно до заявки на поставку Товару (далі – заявка) Замовника в робочі дні та в робочий час протягом 5 (п’яти) робочих днів після отримання такої заявки Постачальником.

Заявка надсилається Постачальнику на електронну адресу. Така заявка вважається отриманою Постачальником з дати направлення її Замовником.

Заявка подається на офіційному бланку Замовника із проставленням підпису на печатки уповноваженої особи. У заявці зазначається реєстраційний номер та дата документу, кількість та найменування Товару, адреса поставки тощо.

Передача Товару здійснюється за присутності уповноважених осіб Сторін, повноваження яких повинні бути підтверджені документально.

Постачання  Товару здійснюється спеціальним транспортом, який призначений для зручного довозу до місця поставки та розвантаження Товару.

При передачі Товару Постачальник має надати належно оформлені документи, які містять інформацію про зважування Товару, його кількість та відповідати видатковій накладній.

 

6

Очікувана вартість предмета закупівлі

327 360, 00 грн (Триста двадцять сім тисяч триста шістдесят грн 00 коп)

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Обсяги закупівлі визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої фахівцем Теслугівського ліцею Крупецької сільської ради Дубенського району Рівненської області на основі фактичного використання товару та згідно із реальним фінансуванням Замовника.

Джерело фінансування – місцевий бюджет.

8

Строк поставки

до 15 серпня 2024 року

9

Мета використання Товару

здійснення опалення приміщення закладів дошкільної освіти Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Крупецької сільської ради Дубенського району Рівненської області та забезпечення дотримання температурних показників у закладі освіти.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь