Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Вітання Крупецького сільського голови Віталія МОШКУНА з нагоди Дня Національної поліції УКРАЇНИ

Дата: 04.07.2024 10:31
Кількість переглядів: 49

Сьогодні свято працівників поліції, які забезпечують правопорядок та безпеку громадян в Україні. Цей день також став символом єдності та підтримки усіх працівників правоохоронних органів країни.

Національна поліція сприяє встановленню правової дисципліни в суспільстві, відповідає за реагування на злочини, забезпечення громадського порядку, попередження злочинів та захист прав громадян.  

Сьогодні поліцейські не лише стежать за порядком, а й допомагають евакуювати жителів регіонів, де ведуться бойові дії, виявляють диверсантів та колаборантів, а також розслідують воєнні злочини окупантів, займаються пошуками зниклих людей, зокрема дітей.
За сумлінну службу та внесок в безпеку та спокій громади 3 поліцейських сьогодні відзначені грамотами Крупецької сільської ради.

Вітаю усіх служителів правопорядку-поліцейських із Днем Національної поліції України. Це особлива дата, яка символізує відданість та мужність наших правоохоронців у забезпеченні громадського порядку, безпеки та захисту громадян.

Нехай ваша праця завжди буде оціненою, щоб ви здійснювали свою місію з почуттям гордості та відповідальності. Зичимо вам успіхів, міцного здоров'я та нових досягнень у служінні народу України.

Слава Україні!

 

Крупецький сільський голова

Віталій МОШКУН

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь