A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

В Крупецькій сільській раді відбулось засідання координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб - підписано Меморандум про співпрацю із Рівненським обласним центром зайнятості

Дата: 05.04.2024 15:23
Кількість переглядів: 44

4 квітня 2024 року в Крупецькій сільській раді відбулось засідання координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб - підписано Меморандум про співпрацю із Рівненським обласним центром зайнятості

В засіданні взяли участь начальник Радивилівського управління Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Ярослав Довгаль, голова координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб у Крупецькій сільській раді Дубенського району Рівненської області Наталія Коринська, Крупецький сільський голова Віталій Мошкун, начальник Центру з надання соціальних послуг Крупецької сільської ради Євгенія Олійник та інші посадові особи.

В ході засідання начальник Радивилівського управління Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Ярослав Довгаль доповів інформацію про можливості отримання мікрогрантів на відкриття або розвиток власної вправи в рамках урядового проєкту «єРобота» за програмою «Власна справа». Повернення грантових коштів відбувається у вигляді сплачених податків та зборів. Також дуже корисною є можливість отримання ваучерів для безоплатного проходження навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей. Ці та інші можливості є дуже потрібними сьогодні для внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій.

З метою забезпечення індивідуального та адресного підходу до надання соціальних послуг в Крупецькій територіальній громаді було підписано Меморандум про співпрацю між Рівненським обласним центром зайнятості та Головою координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб у Крупецькій сільській раді Дубенського району Рівненської області. Об’єднання зусиль цих структур значно покращить ефективність пошуку та підбору відповідної роботи для ВПО та учасників бойових дій, професійного навчання та видачі ваучерів, надання грантів для створення або розвитку власної справи, надання роботодавцям компенсації за працевлаштування ВПО тощо.

Фото без опису
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь