Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

1.Упродовж січня суб’єкти господарювання Рівненщини зареєстрували 605 реєстраторів розрахункових операцій

Дата: 09.02.2024 15:53
Кількість переглядів: 96

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують підприємцям про встановлений законодавством обов’язок проведення розрахунків з покупцями товарів (послуг) із застосуванням РРО/ПРРО та видачею відповідних розрахункових документів.
Наразі реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій не застосовуються суб’єктами господарювання, які здійснюють розрахункові операції при продажі товарів на ринку, лише платниками єдиного податку першої групи – фізичними особами – підприємцями.
Звертаємо увагу, що Державна податкова служба пропонує суб’єктам  господарювання до використання безоплатний ПРРО від ДПС, який розміщено у відкритому доступі на відповідних цифрових платформах (завантажити можна https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/). Форма заяви для реєстрації ПРРО знаходиться https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/formi-prro/formi-prro/ .
На Рівненщині платники податків надають перевагу у використанні саме програмним РРО. Лише за січень 2024 року в області було зареєстровано 479 ПРРО і 126 апаратних РРО.
Всього ж платники краю використовують у своїй діяльності 19324 реєстратори розрахункових операцій, з яких 12688 - це програмні РРО.
Нагадуємо, що з актуальними матеріалами щодо  застосування РРО та ПРРО, можна ознайомитись на вебпорталі ДПС у банері «Програмні РРО»

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь