A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Святковий концерт до Дня Перемоги

Дата: 12.05.2017 17:34
Кількість переглядів: 1402

Фото без описуСвятковий концерт до Дня Перемоги

День Перемоги величний і скорбний день водночас. Цей день нагадує нам про високу ціну , яку заплатив наш народ за звільнення своєї землі , про мільйони зламаних доль , втрачених життів невинних людей. Цей день нагадує нам про подвиг і незламність  духу тих , хто боровся за мир, наше сьогодення.

 З нагоди цього свята у с. Крупці біля обеліску загиблим у роки війни відбулися урочистості. О 10 годині зібралося чимало людей різного віку. Спочатку було відслужено панахиду , яку відслужив Благочинний - отець Ігор Данилюк. За спокій душі загиблих  односельчан молились хористи місцевого храму. Учні Крупецької школи поклали квіти до підніжжя обеліска .

 Фото без описуСільський голова Віталій Володимирович Мошкун  запросив усіх присутніх на святковий концерт «На всі віки на всі часи у спогадах живі» .

Ведучі Мар’яна Кошельник та Олена Цимбалюк розпочали свято за запросили до вітального слова сільського голову Віталія Мошкуна, який привітав всіх присутніх зі святом Перемоги , запевнив ,що нинішнє покоління гідна зміна фронтовиків.

У виконанні дитячого вокального ансамблю  будинку культури с. Крупець прозвучали пісні «Вічний вогонь» та «Матусю кохана». Жіночий вокальний ансамбль виконав пісні «Спіть герої», «Журавка». Бурних оплесків отримала пісня «Степом» у виконанні солістів  Людмили Мошкун та Марії Хороновської з жіночим вокальним ансамблем   будинку культури.

Фото без описуВід імені жінки - матері діти яких полягли на фронтах звернулась згорьована мати(Марія Хороновська ),яка закликала берегти мир, схилити голови , згадати тих хто йшов через фронти і пом’янути всіх загиблих хвилиною мовчання ,щоб пам'ять в нашім серці зберегти.

У виконанні вокального тріо клубу с. Баранне Владислави Ясковець, Мирослави Казмірук та Вікторії Мамчур прозвучала пісня «Ми за мир», а у виконанні квартету прозвучала пісня «Бачення з небес»(Марія Ясковець , Юрій Шмандюк, Владислава Ясковець та Мирослава Казмірук). У виконанні вокального тріо будинку культури с. Крупець Василя Луцюка, Тетяни Мамчур та Маріїї Кундеус прозвучала пісня «Ой там у лузі»(де згадали і партизанів і воїнів УПА. Солістка Тетяна Мамчур зворушливо виконала пісню «Мальви».

Вірш Василя Симоненка «Несуть вінки до братської могили» читала Варвара Мазеїн  та вірш «Не плачте мамо» присвячений пам’яті учасників АТО , написаний ученицею Срібненської ЗОШ  Оксаною Павловою прочитала Юлія Богуславська - читці будинку культури.Н

ехай ця священна пам'ять єднає нас в глибокій повазі до ветеранів , вдів,нехай перемога буде повсякденним нагадуванням, що немає більшої цінності, ніж радість життя на рідній й вільній землі.

 Марія Кундеус - організатор заходу директор будинку культури с. Крупець        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь