A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Зустріч за круглим столом «Захисник Вітчизни – звучить гордо»

Дата: 12.10.2017 17:17
Кількість переглядів: 1206

Фото без описуЗустріч за круглим столом «Захисник Вітчизни – звучить гордо»

День захисника України - свято , що за наказом Президента Петра Порошенка відзначається в нашій державі з 14 жовтня 2014року , у день святої Покрови Пресвятої Богородиці. В одночас цей день - є днем Українського козацтва, і саме в цей день відзначається створення Української Повстанської Армії . З 2015 року День захисника України - є державним святом.

Вперше це свято відсвяткували в 2015 році під гаслом «Сила нескорених» Президент Петро Порошенко заявив , що саме силу нескорених продемонстрували українські воїни,які відстоюють незалежність і суверенітет України у війні з Російським агресором.    Напередодні,  святкування Дня захисника України ми запросили на зустріч з учнями 9-11класів - майбутніми захисниками своєї Батьківщини, військового комісара Радивилівського районного військового комісаріату полковника Шевчука Олександра Євгенійовича  та військового обліковця Крупецької сільської ради Кот Вікторію Вікторівну.

Військовий комісар,в доступній формі, розповів, присутнім на заході юнакам та дівчатам про важливість фізичної підготовки  в роки становлення  юнацького організму  для майбутнього дорослого життя. Про те,яке важливе значення має фізичне здоров‘я для юнаків які в невдовзі будуть служити в лавах  захисників Батьківщини. Також піднімав питання про привілеї абітурієнтів, які поступають на навчання у вищі начальні заклади після служби в армії.

Фото без описуДіти уважно слухали розповідь комісара, і можливо зробили для себе позитивні висновки.

Військовий обліковець Крупецької сільської ради Вікторія Вікторівна розповсюдила поміж учнями анкети , з питаннями що до служби в збройних силах України.

Боротьба за незалежність України продовжується і зараз на Сході України на превеликий жаль третій рік гинуть наші патріоти – воїни української армії та добровольці. Серед загиблих героїв є і наші земляки:ІВАН ЛЕМЕЩУК (с. Ситно),НАЗАР КРОХМАЛЬ     (с. Михайлівка), МИКОЛА КУЛІБА ( с. Срібне).

Низько   схили ми голови перед пам‘яттю і подвигом славних синів України. Вічна пам‘ять та слава полеглим Героям. Хвилиною мовчання вшанували ми пам'ять загиблих героїв.

Достойними нащадками Українського війська є сьогодні наша молодь, яка збереже і примножить славу наших мужніх героїв.

Бібліотекар публічно - шкільної бібліотеки Олена Бугайкіна підготовила і провела з учнями цікаву фото – вікторину на знання історії Збройних Сил України.

Дякуємо запрошеним на зустріч за цікаву розмову. І вітаємо з святом.  Бажаємо здоров‘я ,  миру , злагоди , любові всім нашим захисникам ,теперішнім і майбутнім.

 

Бібліотекар ПШБ с. Крупець                                                                                                                              О. Бугайкіна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь