A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

72-річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2017 17:15
Кількість переглядів: 1062

Фото без опису72-річниця перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні

Ратний подвиг батьків, дідів, прадідів у Другій світовій війні над нацизмом ніколи не може бути забутим, його не можуть змінити ані десятиріччя, ані суспільні зміни. Усе далі й далі відходять грізні роки Другої світової війни, але кожного року 9 травня ми відзначаємо День Перемоги, і ніколи не згасне пам’ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.

9 травня 2017 року жителі та гості села Крупець відзначили 72-річницю перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні. Вже 72-й раз принесли весняні квіти до Обеліску слави загиблим односельчанам, вклонилися нашим ветеранам, з болем у серці вслухалися в імена загиблих, хвилиною мовчання вшанували пам’ять солдатів, які своєю кров’ю відстояли нашу свободу.

Фото без описуО 10:00 біля Обеліску слави загиблим односельчанам відбулася панахида, яку відслужив настоятель Свято-Троїцької парафії с.Крупець, протоієрей Ігор Данилюк.

Урочисті заходи розпочалися мітингом, який відкрив сільський голова Мошкун Віталій Володимирович, він привітав усіх земляків з святом – Днем Перемоги, Днем пам’яті і примирення. Побажав шановним ветеранам війни, учасникам бойових дій, дітям війни, міцного здоров’я і довголіття. Адже це завдяки їхньому подвигу ми більше ніж 70 років поспіль не знали, що таке війна.

Після мітингу відбулася церемонія покладання квітів до Обеліску слави загиблим односельчанам, за участю сільського голови, дирекції та учнів Крупецької ЗОШ l-lll ступенів, ветеранів війни, керівників підприємств і організацій, які розташовані на території села.

Фото без описуДиректором Будинку культури с.Крупець та завклубом села за участю аматорських колективів художньої  самодіяльності був проведений святковий концерт «На всі віки, на всі часи у спогадах живі».

Також було проведено панахиди за жертвами Другої світової війни над нацизмом, молебені за захисниками Вітчизни на територіях сіл Крупецької громади, зокрема: в селах Ситне, Срібне, Михайлівка, Боратин, Довгалівка. В селі Ситне для учасників Другої світової війни був проведений вогник «Герої не вмирають!» та мітинг «Вічна слава героям! Низько вклоняємося їм» в с.Довгалівка, мітинг-реквієм «Цей подвиг житиме у віках», виховна година «День Перемоги – День Пам’яті».

Зав. сектором організаційно-кадрової роботи                      І.Бохонко 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь