Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Продзвеніли дзвоником останнім безтурботні шкільні роки дитинства для 200-т випускників Крупецької громади

Дата: 31.05.2023 15:54
Кількість переглядів: 354

Останній дзвінок – велике загальношкільне свято,  адресоване випускникам, учням, які перейдуть до наступного класу, вчителям і батькам, – це чудова традиція, тепле родинне свято, яке відбувається в кожному закладі загальної середньої освіти.

Цього навчального року воно стало радісно-тривожним для двохсот  випускників Крупецької громади. Адже наша шкільна молодь дісталася тієї межі, яка розділила час на «до» і «після». Вони, ще вчорашні діти, давно стали дорослими. Бо події сьогодення кого, як не їх, вразили чи не найбільше…Вони, як ніхто,до цього часу, усвідомили  у чому полягає життєва цінність, за що повинні любити життя…А виявляється, що найцінніше – у простих речах: у тихому мирному небі над головою, у спокійному без сирен сні, навіть, – у  невиконаних домашніх завданнях,  у спілкуванні з добрими людьми…

Страшна війна забрала життя, зруйнувала плани та мрії випускникам-ровесникам, які ніколи вже не одягнуть почесну стрічку «Випускник 2023 року». Тоді, у 2022-му, нам так  хотілося зупинити час!..

Цей буремний для нашої держави рік, який став випробуванням для єдності української нації, стане початком нової України – держави, яку будуватиме наша молодь у вільній і незалежній Землі.

Шановні наші випускники! Несіть  себе гідно, шляхетно і чесно! Ніколи не робіть угод із совістю! Адже тепер це є значно  важливішим,  аніж коли!

Хай здійсняться всі ваші мрії, якими б неймовірними вони не були! Хай для всіх дітей і дорослих настане  на нашій Батьківщині довгоочікувана стражденна перемога, запанує  мир і спокій у кожній українській родині! Хай  цей останній дзвоник залишиться у вашій памяті на довгі роки, а вибір вашого шляху дозволить розкрити талант і потенціал кожного з вас!

Тож у добру путь, дорогі випускники! Нехай дорога в незвідане майбутнє стелиться широким рушником, вишитим любов’ю ваших рідних! Щасти вам в усьому!

 

                                                                          Перемоги! Миру і добра!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь