A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

14 березня 2023 року ми відзначаємо День українського добровольця

Дата: 14.03.2023 15:21
Кількість переглядів: 554

Офіційно свято на честь українських добровольців було установлено 17 січня 2017 року "Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. День українського добровольця було започатковано в Україні на честь наших співвітчизників, які 14 березня 2014 року стали на захист нашої держави. У цей день 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований 1 БОП НГУ ім. Кульчицького.
У найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні воїни-захисники, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини. Воїни Русі-України, лицарі Костянтина Острозького, козаки Петра Сагайдачного, Богдана Хмельницького, Івана Виговського та Івана Мазепи, воїни Армії Української Народної Республіки та Галицької армії Західноукраїнської Народної Республіки, Антигітлерівської коаліції часів Другої світової війни, Української Повстанської Армії мужньо здобували героїчні перемоги й віддавали свої життя за українську землю.
Сьогодні Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну війну з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність.
У наші дні добровольцями став увесь Український народ: наші співвітчизники, які поповнили ряди Збройних Сил України, ті, які стали до лав територіальної оборони, а також ті, хто всіляко допомагає нашим захисникам та підтримує їх на фронті.
Наша готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої перемоги. Військові, медики, волонтери, аграрії, водії, вчителі та інші люди об’єдналися заради того, щоб боротися з російськими окупантами.
Впевнений, з такою невичерпною силою духу та відвагою, яку щоденно демонструють наші захисники – ми обов’язково переможемо.
Хочу побажати захисникам України, усім тим, хто не шкодуючи себе добровільно взяв до рук зброю - міцного здоров’я, бойового духу та звитяги на полі бою та швидкої перемоги над ворогом.
Слава Україні!
Героям слава!
Крупецький сільський голова Віталій МОШКУН
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь