Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

15 лютого вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 16.02.2023 12:07
Кількість переглядів: 599

З метою вшанування учасників бойових дій на території інших держав в громаді проведено інформаційні заходи. Зокрема, у ПШБ Крупецької сільської ради оформлено тематичні виставки художньої літератури, викладки фотографій, документів, історичної літератури, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території Афганістану, у ПШБ с. Михайлівка оформлено тематичну викладку «Афганістан. Історія та пам'ять», у ПШБ с. Довгалівка – тематичну викладку фотографій «Були ми там, куди нас кликав час!», у ПШБ с. Срібне – тематичну виставку «Афганістан – біль нашої душі», у ПШБ с. Ситне – «Відлуння кривавих стежок Афганістану», у ПШБ с.Теслугів оформлено інформаційну викладку «Афганістан: Подвиг, біль, пам'ять».

 

У закладах загальної середньої освіти пройшли інформаційні хвилинки «Свічка пам’яті» (Рідківська гімназія, Хотинський ліцей, Боратинська початкова школа), тематичні уроки і лекції з історії війни в Республіці Афганістан та інших воєнних конфліктах з таких тем: «Афганська війна – як це було?» (Довгалівський ліцей), «Локальні конфлікти, причини їх виникнення» (Хотинський ліцей), «Події Афганістану на сучасний погляд» (Ситненський ліцей), «Болюча пам'ять Афганістану» (Митницька гімназія).
У фойє Пляшівського ліцею оформлено виставку документальної літератури «Дорогами Афганістану».
Учні Теслугівського ліцею поклали квіти до меморіальної дошки Миколі Мужилку, який загинув у війні в Афганістані, встановленої на фасаді закладу. Окрім цього, у закладі організовано перегляд і обговорення відеоролика з обговоренням з теми: «Афганістан. Статистика, цифри, наслідки», години спілкування з теми: «То вічний біль Афганістан», «Забули б люди назавжди всі війни, але Героїв не забути нам!».
Фото без опису
Фото без опису
Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь