A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Працедавці Радивилівщини спрямували до бюджетів понад 110 мільйонів гривень ПДФО

Дата: 23.08.2022 11:59
Кількість переглядів: 87

У січні-липні 2022 року з легальних доходів мешканців Радивилівщини до бюджетів сплачено 114,5 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума перерахованого місцевими працедавцями ПДФО на 28,1 млн грн. або 32,5 відсотків перевищує аналогічні показники минулого року.  

Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 90,5 мільйонів гривень, що перевищує минулорічні показники на 25,7 мільйонів гривень. До державного бюджету платники перерахували 24 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб. Цей показник збільшився на 2,4 млн грн. порівняно з аналогічним періодом минулого року.

 

Стабільність надходжень ПДФО, як і всіх податкових платежів – особливо важлива для державного бюджету та територіальних громад у період протидії загарбникам. Тому у Радивилівській ДПІ наголошують, що обороноздатність країни та спроможність громад якісно виконувати завдання із забезпечення функціонування об’єктів інфраструктури значною мірою визначається податковою дисципліною представників бізнесу та громадян. 

Підтримати країну фінансово можуть також громадяни, котрі  отримали доходи та придбали активи у минулі податкові періоди за доходи без належного оподаткування.

Особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови перерахування одноразового збору, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому. Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію до 1 вересня 2022року.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь