A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Землевласники та орендарі Радивилівської, Козинської та Крупецької громад сплатили до місцевих бюджетів майже 6 млн грн плати за землю

Дата: 21.06.2022 14:27
Кількість переглядів: 139

Упродовж січня-травня 2022 року землевласники та орендарі Радивилівської, Козинської та Крупецької громад сплатили до місцевих бюджетів 5,9 млн грн плати за землю. Надходження земелього податку за підсумками поточного року на 14 відсотків, або 737 тис гривень перевищують минулорічні показники за аналогічний період.

Свій вагомий внесок у наповнення казни внесли підприємства громад5,2 млн грн, порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 533 тис гривень.  

 

Завдяки фізичним особам, котрі мають у власності чи користуються землею, місцеві бюджети громад отримали 787 тис грн земельного податку. Цей показник збільшився на 203 тис грн. порівняно з аналогічним періодом минулого року.

 

Податківці нагадують, земельний податок сплачується власниками земельних ділянок та земельних паїв (часток), а орендна плата – землекористувачами - орендарями за земельні ділянки державної і комунальної власності, які використовуються ними на підставі договорів оренди.

Сумлінне виконання податкових зобов’язань громадян перед державою зараз важливо як ніколи, адже вчасно сплачені податки будуть спрямовані, насамперед, на потреби військових.

 

Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет.  Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь