A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Щодо забезпечення охорони врожаю від пожеж

Дата: 14.06.2022 15:49
Кількість переглядів: 526

До уваги суб’єктів господарювання, сільськогосподарських та промислових товаровиробників усіх форм власності!
Відповідно до протокольного доручення першого заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації від 31.05.2022р. щодо забезпечення охорони врожаю від пожеж на період 2022 року, виконавчий комітет Крупецької сільської ради рекомендує вам:

 

1. Із залученням пожежно-технічних комісій, відомчої та місцевої пожежної охорони, добровільних пожежних дружин (команд):
здійснити аналіз стану протипожежного захисту об'єктів;
вжити заходів щодо усунення порушень вимог пожежної безпеки.
Термін: червень-липень 2022 року
 
2. Розробити плани заходів щодо забезпечення пожежної безпеки на підвідомчих об'єктах у пожежонебезпечний весняно-літній період.
Термін: червень-липень 2022 року
 
3. Визначити відповідальних осіб за дотримання протипожежного стану в будівлях, спорудах та інших приміщеннях, на яких покласти обов’язки щодо здійснення контролю за дотриманням протипожежного режиму, справністю систем протипожежного захисту, первинних засобів пожежогасіння, електроустановок, а також проведення оглядів приміщень та території.
Термін: червень 2022 року
 
4. Взяти на контроль виконання прийнятих рішень, роботу пожежно- технічних комісій, відомчої пожежної охорони, добровільних пожежних дружин (команд), вжити необхідних заходів щодо обладнання об’єктів установками протипожежного захисту, а також, забезпечення їх первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Термін: червень, протягом весняно-літнього періоду 2022 року
 
5. Забезпечити підпорядковані об'єкти надійним зв'язком, поновити на них наочну протипожежну агітацію.
Термін: червень-липень 2022 року
 
6. Відпрацювати з персоналом підпорядкованих об’єктів дії на випадок виникнення пожежі.
Термін: червень-липень 2022 року
 
7. Забезпечити своєчасне очищення територій підприємств, установ та організацій від листя, залишків сухої рослинності, побутових відходів тощо.
Термін: постійно
 
8. Забезпечити утримання в справному стані джерел зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, систем протипожежного захисту та первинних засобів пожежогасіння.
Термін: червень-липень 2022 року, далі постійно
 
9. Забезпечити проведення перевірки технічного стану збиральної та іншої техніки, що використовується під час жнив, стану її забезпечення сертифікованими вогнегасниками, іскрогасниками та іншими первинними засобами пожежогасіння.
Термін: червень-липень 2022 року
 
10. Забезпечити встановлення на підвідомчих територіях спеціальних знаків (щодо заборони куріння, використання відкритого вогню тощо) у місцях прилягання хлібних масивів до автомобільних доріг, проведення заходів щодо заборони випалювання стерні, післяжнивних залишків та розведення багать на полях і поблизу них.
Термін: червень-липень 2022 року, далі постійно
 
11. Забезпечити виконання отриманих приписів на усунення порушень вимог законодавства у сферах пожежної, техногенної безпеки, цивільного захисту і дотримання правил пожежної безпеки під час збирання зернових, заготівлі й зберігання грубих кормів та скиртування.
Термін: постійно
 
12. В період дозрівання воскової стиглості сільськогосподарських культур забезпечити обкошування хлібних полів в місцях прилягання їх до лісових та торф'яних масивів, степової смуги, автомобільних шляхів та залізниць (з прибиранням скошеного) і оборювання смугою не менше 4 м завширшки.
Термін: до початку збирання врожаю
 
13. Під час збирання врожаю забезпечити чергування на полях членів добровільних пожежних дружин (команд), водіїв на пожежних автомобілях та пристосованій для гасіння пожеж техніці.
Термін: упродовж періоду збирання врожаю.
 
Виконавчий комітет Крупецької сільської ради
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь