A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Рівненщина: майже 323 мільйони гривень єдиного податку сплачено до бюджетів територіальних громад області

Дата: 13.05.2022 16:02
Кількість переглядів: 126

Як повідомила заступник начальника  Головного управління ДПС у Рівненській області Зоя Хоній, за чотири місяці поточного року малий бізнес Рівненщини сплатив до бюджетів територіальних громад   322,9 млн грн єдиного податку. Приріст до аналогічного періоду минулого року склав 47,3 млн грн, або плюс 17 відсотків.
Значна частина сплаченого єдиного податку, а це 254,7 млн грн  – внесок фізичних осіб, які обрали спрощену систему оподаткування.
Юрособи, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили впродовж чотирьох місяців цього року 43,1 млн грн єдиного податку. Сільськогосподарські товаровиробники, а це четверта група спрощенців, сплатили 25,1 млн грн єдиного податку.
Зоя Хоній зазначила, що на допомогу малому та середньому бізнесу Уряд сформував пакет рішень, які мають допомогти адаптуватися до нових викликів та запустити економічну діяльність з новою силою, зокрема це і зменшення податкового навантаження.
Враховуючи це, податкова служба області закликає усіх соціально-відповідальних представників бізнес-спільноти Рівненщини, які призупинили свою діяльність, по можливості також відновлювати активність, продовжувати працювати та сплачувати податкові зобов’язання, щоб максимально підтримати роботу економіки, фінансову стабільність країни та забезпечити надходження коштів до бюджетів усіх рівнів.
«Висловлюємо щиру подяку  платникам, які своєчасно виконують свої податкові зобов’язання, адже у важкий період протидії загарбникам держава потребує відповідальності та сумління  кожного з тим, щоб мати фінансові можливості для захисту свого суверенітету та незалежності»,- зазначила Зоя Хоній.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь