A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

26 квітня 1986 року Україна пережила смертоносну аварію на Чорнобильській АЕС. Відтоді цей весняний день для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії.

Дата: 27.04.2021 16:12
Кількість переглядів: 1996

Шановні жителі Крупецької територіальної громади!

   26 квітня 1986 року Україна  пережила смертоносну аварію на Чорнобильській АЕС. Відтоді цей весняний день для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії. 

    У Крупецькій територіальній громаді відбувся захід до 35-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС, у ході якого сільський голова Віталій Мошкун висловив слова подяки ліквідаторам, які самовіддано боролися із наслідками тієї страшної катастрофи  у 1986 році та вручив їм пам’ятні медалі.

 Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які 35 роки тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Велика вам подяка за відвагу, патріотизм і мужній вчинок, який врятував людство.

   Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.

    Бажаю кожному з вас, шановні ліквідатори, міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах, довгих та щасливих років життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь