A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

В Крупецькій територіальній громаді проведено навчання персоналу ЦНАП в рамках Програми «U-LEAD з Європою»

Дата: 03.02.2021 16:01
Кількість переглядів: 4756

 

Протягом 25-28 січня проведено черговий цикл навчальних модулів персоналу #ЦНАП по темах:
  • «Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень в сфері надання адміністративних послуг»
  • «Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання»
  • «Порядок надання адміністративних послуг, насамперед базових, і параметри якості послуг»
  • «Знання та навички щодо окремих адміністративних послуг та їх груп».
Навчальні модулі провели тренери-модератори Кознюк Ірина, Якобчук Тетяна, Павельчук Олена.
Під час тренінгів відповідальні особи місцевого самоврядування отримали інформацію щодо особливостей надання різних груп адміністративних послуг та супутніх послуг, інструменти інтеграції послуг в ЦНАП, електронне урядування, ведення реєстрів адміністративних послуг та ряд інших питань.
Раніше, 21-22 січня було проведено дводенний семінар-практикум на тему «Ділова етика та взаємодія з відвідувачами центрів надання адміністративних послуг», на якому ведучим спікером на заході була регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою» Вікторія Костюк.
Крупецька ОТГ бере участь у 4 раунді Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення та модернізації ЦНАП. Ця Програма передбачає підтримку створення та модернізації до 600 ЦНАП в Україні, включно зі створенням інформаційно-комунікаційної інфраструктури #ЦНАП, з метою надання якісних та доступних адмінпослуг для населення. Крупецька ОТГ отримає від Програми в рамках даного проекту інституційну допомогу (навчання персоналу, допомога в роботі з громадянами, інституційний розвиток), матеріально-технічну допомогу (облаштування робочих місць меблями, офісною технікою, ліцензійним програмним забезпеченням), допомогу в розробці дизайну, зонування приміщень ЦНАПу, тощо.
#ULEADзЄвропою є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Напрям з покращення якості надання адміністративних послуг для населення управляється агентством міжнародного співробітництва #Sida та реалізується міжнародними організаціями #SKLInternational, #eGA та #NIRAS Sweden AB.
Крупецька територіальна громада пишається співпрацею із міжнародними грантодавцями та партнерами в рамках Програми «U-LEADз Європою», завдяки яким створення дієвої системи надання адміністративних послуг в Крупецькій територіальній громаді буде виконано максимально якісно і з дотриманням усіх відповідних норм і правил.
Участь Крупецької територіальної громади в Програмі «U-LEAD з Європою» дає впевненість у створенні належної системи надання адміністративних послуг для населення громади.

В результаті реалізації проєкту у 2021 році планується створення Центру надання адміністративних послуг в селі #Крупець та 6 віддалених робочих місць в селах Боратин, Михайлівка, Ситне, Рідків, Теслугів, Хотин. Це дозволить максимально наблизити можливість отримання адміністративних послуг до громадян.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь