A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

В Крупецькій територіальній громаді розпочалось навчання персоналу ЦНАП в рамках Програми «U-LEAD з Європою»

Дата: 26.01.2021 15:59
Кількість переглядів: 3836

 

  Фото без опису
 
 
   В Крупецькій територіальній громаді наближається до завершення робота щодо створення системи надання адміністративних послуг в рамках Програми «U-LEAD з Європою».
 
    У січні 2021 року почався етап навчання персоналу ЦНАП.
    21-22 січня було проведено перший дводенний навчальний модуль із відповідальними працівниками ЦНАП Крупецької територіальної громади на тему «Ділова етика та взаємодія з відвідувачами центрів надання адміністративних послуг».
    Ведучим спікером на заході була регіональний спеціаліст Програми #«U-LEADзЄвропою» Вікторія Костюк, яка провела надзвичайно насичений та цікавий цикл лекцій і практичних вправ, які допоможуть відповідальним працівникам ЦНАП Крупецької громади якісно надавати адміністративні послуги, краще розуміти бажання і потреби відвідувачів ЦНАП, налагодити дієву комунікацію та уникати конфліктних ситуацій в процесі їх обслуговування, тощо.
 
Фото без опису
 
    Крупецька територіальна громада бере участь у 4 раунді Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення та модернізації ЦНАП.
 
Фото без опису
 
    Крупецька територіальна громада отримає від Програми в рамках даного проекту інституційну допомогу (навчання персоналу, допомога в роботі з громадянами, інституційний розвиток), матеріально-технічну допомогу (облаштування робочих місць меблями, офісною технікою, ліцензійним програмним забезпеченням), допомогу в розробці дизайну, зонування приміщень ЦНАПу, тощо.
 
Фото без опису
 
    «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Напрям з покращення якості надання адміністративних послуг для населення управляється агентством міжнародного співробітництва Sida та реалізується міжнародними організаціями SKL International, eGA та NIRAS Sweden AB.
 
Фото без опису
 
    Крупецька територіальна громада пишається співпрацею із міжнародними грантодавцями та партнерами в рамках Програми «U-LEADз Європою», завдяки яким створення дієвої системи надання адміністративних послуг в Крупецькій територіальній громаді буде виконано максимально якісно і з дотриманням усіх відповідних норм і правил.
    Участь Крупецької територіальної громади в Програмі «U-LEADз Європою» дає впевненість у створенні належної системи надання адміністративних послуг для населення громади.
    В результаті реалізації проєкту у 2021 році планується створення Центру надання адміністративних послуг в селі Крупець та 6 віддалених робочих місць в селах Боратин, Михайлівка, Ситне, Рідків, Теслугів, Хотин. Це дозволить максимально наблизити можливість отримання адміністративних послуг до громадян і їм не буде необхідності їхати в адміністративний центр для отримання необхідних довідок чи документів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь