A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

До відома орендарів водних об’єктів

Дата: 02.11.2020 10:46
Кількість переглядів: 1993

 

     Виконавчий комітет Крупецької сільської ради інформує:  відповідно до вимог статті 2 Закону України «Про рибу, інші водні живі ресурси та харчову продукцію з них», в частині вирощування риби, інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх ділянках) дозволяється суб’єктам господарювання за наявності позитивної ветеринарно-санітарної оцінки стану водних об’єктів. Якість та безпека живої риби, інших водних живих ресурсів, вирощених у ставках, інших водних об’єктах (їх ділянках) підтверджуються ветеринарним свідоцтвом, яке видається один раз на рік на всю партію вирощених живої риби або інших водних живих ресурсів.

     Відповідно до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» суб’єкт господарювання зокрема, що здійснює перинне виробництво (рибальство) зобов’язаний в обов’язковому порядку провести реєстрацію потужності (ставка) в державному реєстрі потужностей операторів ринку.

     Оператор ринку, що здійснює первинне виробництво (рибальство), використовує потужність (ставок, інший водний об’єкт (їх ділянки)), зобов’язаний подати заяву відповідного зразка  до Радивилівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області (вул.Тиха,82 м.Радивилів), та, відповідно, за 15 днів отримає інформацію про державну реєстрацію потужності. Державна реєстрація здійснюється безкоштовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь